به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، سلیمانپور دبیر علمی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان در تشریح این خبر گفت: اثر سبک زندگی و تغییرات محیط بر سالمندان، کاربرد پت اسکن در سالمندی، سالمندی سالم، پوکی استخوان، استئوآرتیت زانو، سکته مغزی، بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون از جمله محورهای این کنگره به شمار میآیند.
او با اشاره به حضور اساتید برجسته کشوری و بینالمللی در کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان، اضافه کرد: شرکت کنندگان در این کنگره جمعی از متخصصان بیماریهای داخلی، بیماریهای مغز و اعصاب، بیهوشی، پزشکی اجتماعی، پزشکی هستهای، متخصصان رادیولوژی و روانپزشکی هستند.
او افزود: متخصصان طب اورژانس، طب سنتی، طب فیزیکی و توانبخشی، پزشکان عمومی، کارشناسان، کارشناسان ارشد و دانشجویان دکتری روانشناسی، هوشبری، پرستاری، علوم تغذیه، فیزیوتراپی و سایر متخصصان مرتبط با حوزه سالمندی نیز از دیگر گروههای اهداف این کنگره هستند.
سلیمانپور گفت: سخنرانان اصلی کنگره شامل ۱۳ سخنران بینالمللی و استاد مهمان بوده و ۴۱ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان حضور مییابند.
او برگزاری کارگاههای جانبی در کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان را از برنامههای جنبی این کنگره عنوان کرد و افزود: کارگاهها در دو بخش کارگاههای انگلیسی (روزهای چهارشنبه و پنجشنبه) و فارسی (پنجشنبه و جمعه) برگزار میشوند.
سلیمان پور با اشاره به برگزاری نشست علوی همزمان با کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان گفت: نشست علوی از جمله کنگرههای بینالمللی است که پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آن را به صورت دورهای برگزار میکند و وجه تسمیه این نشست، تکریم مقام علمی و اخلاقی «پروفسور عباس علوی» از پیشگامان جهانی دانش پزشکی هستهای نوین و یکی از مفاخر آذربایجان و ایران است.
دبیر علمی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان افزود: با توجه به اینکه پروفسور علوی دانشمندی برجسته و سمبل تواضع و اخلاق است، پیشنهاد تکریم و پاسداشت مقام علمی و اخلاقی وی به تأیید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز رسید و پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به افتخار این دانشمند برجسته تاسیس شد.
او بیان کرد: سلسله نشستهای پروفسور علوی هر ساله در شهرهای اودنسه دانمارک و تبریز برگزار شده و امسال نیز سخنرانانی از وزارت بهداشت و اساتیدی از دانشگاههای پنسیلوانیا، اودنسه، کپنهاگ، کالیفرنیا، تهران، کرمانشاه، نیشابور و مرکز دیابت استینو در این رویداد بزرگ حضور دارند.
سلیمانپور در پایان افزود: بررسی و داوری بیش از۶۰ خلاصه پروپوزال از نکات قابل توجه این نشست بوده و در بخش دانشجویی نیز دانشجویان، خلاصه پروپوزالهای خود را جهت انتخاب پروپوزال بینالمللی، ارائه میدهند.
بر اساس این گزارش، چهارمین کنگره بینالمللی سلامت و توانبخشی سالمندان و چهارمین نشست بینالمللی علوی، ۱۷ الی ۱۹ مهر ماه سال جاری به همت پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار شهید شایان مهر دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار میشود.
انتهای پیام/ش