افزایش فشار خون شما بستگی به عوامل مختلف دارد و آنچه می‌خورید یکی از این عوامل است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در کنار عادات سالمی مانند مدیریت استرس، تحرک، دوری از سیگار و ... در اینجا ۷ گزینه غذایی که مصرف مداوم آن‌ها فشار خون را در عرض ۱۵ روز کاهش داده و آن را در محدوده سالم حفظ می‌کند، معرفی شده است:

کاهش فشار خون در عرض ۱۵ روز

چغندر: چغندر حاوی میزان بالایی از نیترات معدنی است. در بدن انسان، نیترات معدنی تبدیل به اکسید نیتریک می‌شود، که باعث شل شدن و اتساع عروق خونی می‌گردد. ایر سبزیجات برگ دار مانند کاهو و کلم هم دارای سطوح بالای این ترکیب هستند، که این ماده را از طریق ریشه‌های خود از خاک دریافت می‌کنند.

سیر: تا قبل از این که سیر به عنوان عنصری برای پخت و پز به کار گرفته شود، از آن به مانند دارو استفاده می‌شد. سیر خرد شده در یونان باستان دارویی برای بهبود زخم و کاهش فشار خون بود. به همین ترتیب، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول ال دی ال می‌شود.

اسید‌های چرب امگا ۳: روغن ماهی، آووکادو، روغن زیتون، بذر کتان و ... منابع غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند. مصرف این چربی‌ها برای حفظ سلامت قلب ضروری است ضمن این که به تقویت رگ‌های خونی و انعطاف پذیری آن‌ها کمک می‌کند. مصرف این چربی‌ها برای بهبود گردش خون و کاهش فشار خون نیز مفید است. اسید‌های چرب امگا ۳ به نام اسید داکوزاگزائوئیک بخش مهمی از رژیم افراد مبتلا به پرفشاری خون است.

کاهو: ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های موجود در این سبزی حتی بیشتر از اسفناج است. منیزیم، پتاسیم، و ویتامین سی موجود در کاهو منجر به کاهش فشار خون می‌شود.

جوی دو سر: سرشار از فیبر است ضمن این که بسیار کم سدیم بوده و چربی کمی دارد؛ بنابراین منجر به کاهش فشار خون می‌وشد. بلغور جو را می‌توانید حتی به رژیم صبح گاهی تان نیز بیفزایید.

موز: اگر روزی یک عدد موز بخورید، ۱۰۰ درصد میزان نیاز روزانه شما به پتاسیم تامین می‌شود. پتاسیم برای حفظ سلامت کلیه‌ها ضروری است. همانطور که سدیم باعث افزایش التهاب و احتباس مایعات در بدن می‌شود، پتاسیم گردش خون را بهبود می‌بخشد و دارای اثر دیورتیک است.

ماست یونانی: ماست یونانی حاوی دو ماده مغذی یعنی کلسیم و پروبیوتیک برای درمان فشار خون بالاست. کمبود کلسیم می‌تواند به طور موقت فشار خون را بالا ببرد؛ بنابراین مصرف منظم ماست به جلوگیری از این مشکل کمک می‌کند.

 

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.