رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت:بیش از ۹۵ درصد گوشت قرمز تولیدی استان اصفهان قبل از خروج از کشتارگاه به مدت ۲۴ ساعت در محل پیش سرد نگهداری می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،وحیدرضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: این نگهداری علاوه بر ترد و خوشمزه شدن گوشت باعث از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماری زا همچون تب کریمه کنگو، تب مالت و بروسل می‌شود.

او افزود: از ۳۱ کشتارگاه فعال دام استان اصفهان، تاکنون ۲۴ کشتارگاه مجهز به سالن پیش سرد شده اند.

سالانه حدودیک و نیم تا ۲ میلیون رأس دام سبک و ۵۵ تا ۶۰ هزار رأس دام سنگین در کشتارگاه‌های استان اصفهان کشتار می‌شود.


 استان اصفهان با تولید سالانه بیش از ۶۷ هزار تن گوشت قرمز رتبه چهارم تولید را در کشور دارد.


انتهای پیام/م

 

نشست خبری رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.