این گزارش کاملی است برای همه کسانی که می‌خواهند بدانند وزنه‌برداران چطور سهمیه المپیک می‌گیرند.

همه آنچه که باید درباره کسب سهمیه المپیک در وزنه‌برداری بدانیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها اهالی ورزش و وزنه برداری با ابهام درباره کسب سهمیه المپیک در وزنه برداری سئوال می‌کنند و اطلاع دقیقی از شرایط و شانس‌های وزنه برداران ایران در مسیر حضور در المپیک توکیو ندارند. این مطلب به خیلی از ابهامات شما پاسخ می‌دهد.

در المپیک توکیو در هر وزن ۱۴ وزنه بردار حضور دارند

• ۸ وزنه برداری که بیشترین امتیاز را در رنکینگ وزن خود در مراحل گزینشی المپیک کسب کرده باشند به المپیک می‌روند. ۵ وزنه بردار برتر قاره‌ها نیز بر اساس همین رنکینگ مجوز حضور در المپیک را به دست می‌آورند. یک سهمیه هم به کشور میزبان تعلق دارد و در اوزانی که ژاپن حضور ندارد، یک وایلد کارت به یک ورزشکار میهمان تعلق می‌گیرد.

• شرط مهم این است که در هر وزن از هر کشور فقط یک نفر سهمیه بگیرد. یعنی اگر در بین ۸ نفر برتر یک وزن مثلا ۳ نفر از کشور چین باشد، نفرات نهم و دهم رنکینگ سهمیه خواهند گرفتند و آن دو چینی حذف می‌شوند.

• امتیاز هر ورزشکار زمانی محاسبه می‌شود که آن ورزشکار شروط حضور در مسابقات گزینشی را احراز کرده باشد. اما این شروط چیست؟
- فدراسیون جهانی مراحل گزینشی را به سه بازه زمانی شش ماه تقسیم کرده است: (اول نوامبر ۲۰۱۸ تا ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ – اول می ۲۰۱۹ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۹- اول نوامبر ۲۰۱۸ تا ۳۰ آوریل ۲۰۱۹)

هر ورزشکار در هر یک از این سه بازه ملزم به شرکت در یکی از مراحل گزینشی المپیک است و در کل باید در شش گزینشی حضور پیدا کند. مثلا ۲-۲-۲ یا ۱-۲-۳ یا ۱-۱-۴ (اعداد نشانگر تعداد گزینشی‌ها در هر دوره هستند)


شرط دیگر این است که حتما یکی از گزینشی‌ها در سطح گلد (طلایی) باشد و در هر بازه ورزشکار حداقل یک گزینشی سطح گلد یا سیلور داشته باشد.


- اگر ورزشکاری در گزینشی‌های بیشتری شرکت کند، بالاترین امتیاز برای او در بین گزینشی‌های هر بازه ثبت می‌شود، اما در نهایت امتیاز شش گزینشی را خواهد گرفت نه بیشتر.

منبع:خبرآنلاین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار