به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،فرهاد عبدالشاه معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در نشستی خبری با تشریح بند ب ماده ۲۹ احکام دائمی برنامههای توسعه گفت: بر اساس این بند، امکان واگذاری اجرای برخی طرحها به مردم در قالب تشکلها و تعاونیها میسر گردید.
او با تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بند ب ماده ۲۹ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه گفت: واگذای کارهای اجرایی به تعاونیها و تشکلهای محلی کمک زیادی به گسترش مشارکتهای مردمی و پایدار نمودن پروژههای منابعطبیعی و آبخیزداری میکند.
فرهاد عبدالشاه:ضمن بیان اینکه میبایست برای اجرای بهتر امور از ظرفیت تشکلهای مردمی استفاده کرد، ابراز داشت: بهترین شیوه در این راستا تشکیل تعاونیها و انجمنهای صنفی در بخشهای مختلف منابع طبیعی و آبخیزداری است تا بتوان با مدیریت مناسب شرایط لازم را برای ورود مردم و بهرهبرداران در این بخش فراهم نمود.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظههار داشت: بخشی از پروژههای منابع طبیعی با بهرهبرداران ارتباط مستقیم دارد و از آنجا که نیاز به دانش خاص، تجهیزات یا ماشین آلات پیچیده وجود ندارد، امکان واگذاری این طرحها به مردم فراهم شده است.
او بیان کرد: برای تحقق این امر نیاز به تشکلسازی داریم و با توجه به اینکه تقریباً در همه شهرستانهای استان حداقل یک تعاونی فراگیر منابع طبیعی وجود دارد، امکان واگذاری امور ساده به مردم فراهم است.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان عنوان کرد: اگر این تعاونیها وقت بیشتری به امر یاد شده اختصاص دهند و دو نیروی تحصیلکرده در حوزه منابع طبیعی را به کار بگیرند، میتوانند برای اجرای برخی طرحها به عنوان پیمانکار منابع طبیعی پای کار بیایند و برای اجرای پروژهها با این اداره کل بصورت مستقیم قرارداد منعقد نمایند.
فرهاد عبدالشاه تصریح کرد: برای این امر آمادگی لازم وجود دارد و تنها لازم است یک سازماندهی در سطح محلی انجام گیرد تا اداره منابع طبیعی از طریق برگزاری مناقصه و یا به طور مستقیم با تشکلها و تعاونیها وارد مذاکره و قرارداد شود.
انتهای پیام / م