به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقاتی که کاسپراسکای در کشورهای مختلف جهان در مورد میزان رضایت والدین از امنیت آنلاین کودکان انجام داده نشان میدهد ۸۴ درصد از والدین بر این باورند که میزان امنیت کودکان در فضای آنلاین در حد کافی نیست.
بر اساس همین پژوهش، والدین به طور متوسط تنها ۴۶ دقیقه راطی کل دوران کودکی فرزندانشان صرف صحبت با آنها در مورد خطرات فضای آنلاین میکنند و بیش از نیمی از والدین مورد پژوهش یعنی حدود ۵۸ درصد از آنها کمتر از سی دقیقه را به بحث در این زمینه اختصاص میدهند. این رقم نصف یک زمان کلاسی استاندارد در مدارس است.
بر اساس پژوهش کاسپراسکای از هر ده کودک ۷ تا ۱۲ ساله، نه کودک دارای وسیلهای برای اتصال به اینترنت مانند گوشی یا تبلت است. از هر سه نفر از والدینی که با آنها مصاحبه شده دو نفر موافق بوده اند که فرزندانشان بیش از حد در فضای آنلاین وقت صرف میکنند. این امر باعث میشود این کودکان چندان از کودکی خود لذت نبرند و برای بازیهای کودکانه وقت صرف نکنند و از سوی دیگر به طور مرتب در معرض خطرات مختلف موجود در فضای مجازی باشند.
مهمترین خطرات اینترنت برای کودکان از دید والدین عبارت است از مشاهده محتوای هرزه نگارانه یا خشن (۲۷ درصد)، اعتیاد به اینترنت (۲۶ درصد)، دریافت پیام از افراد ناشناس یا پیامهایی که آنها را به انجام اقدامات خشونت آمیز با نامناسب ترغیب کند (۱۴ درصد).
منبع: فارس
انتهای پیام/