رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران گفت: ۶ بیمارستان صحرایی در کشور عراق برای خدمت به زائران برپا خواهد شد.

عیسی مالمیر، رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به امکانات در نظر گرفته شده برای مراسم اربعین، اظهار کرد: بسیج جامعه پزشکی به دنبال ساماندهی نیرو‌های بهداشتی و درمانی مراسم پیاده‌روی اربعین است که از ظرفیت‌های پزشکی و پیراپزشکی و به خصوص پرستاری استفاده بهینه شود.

او ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی مسئولیت اجرایی ندارد و عمده کارهایش مشورتی است؛ اگر سازمانی از بسیج جامعه پزشکی درخواست کند این نهاد به عنوان بازوی توانمند اجرایی، تمام توان خود را به کار می‌گیرد.

رئیس بسیج جامع پزشکی تهران افزود: در ایام اربعین، بسیج جامعه پزشکی ۲ هزار نیروی انسانی به عنوان کادر پزشکی به کشور عراق و به خصوص شهر‌های کربلا و نجف اعزام و ۱۱۰ موکب درمانی برپا می‌کند.

مالمیر گفت: همچنین ۶ بیمارستان صحرایی در کشور عراق و در مرز شهر‌های نجف و کربلا برای خدمت به زائران برپا خواهد شد.


بیشتر بخوانید: اعزام هزار گروه جهادی ویژه مراسم اربعین به عراق/ برپایی ۱۲۰ موکب درمانی در شهرهای نجف و کربلا
او بیان کرد: بسیج جامعه پزشکی برای این ایام، ۳ میلیارد تومان دارو جمع آوری کرده که به وسیله هلال احمر به کشور عراق ارسال شده است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران افزود: ارائه خدمات در سطح ۲، موضوع جدیدی است که سال گذشته به وسیله دانشگاه بقیة‌الله انجام شد، اما اولویت اصلی ما ارائه خدمات درمانی سطح ۲ نیست.

انتهای پیام/

بسیج جامعه پزشکی مسئولیت اجرایی ندارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار