علیرضا خمسه با تاکید بر دشواری‌های ساخت سریال‌های کمدی، درباره کاهش تولیدات در این ژانر تصریح کرد: نیروی انسانی کافی در این ژانر پرورش داده نشده است.

علیرضا خمسه: ساخت کار کمدی سخت‌تر از کار‌های دیگر استبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این بازیگر درباره‌ی کاهش چشمگیر سریال‌های کمدی برغم استقبال مردم، گفت: علت کمبود کار کمدی این است که ساخت آن در همه جای دنیا سخت‌تر از کار‌های دیگر است؛ یعنی ژانر کمدی بر عکس تصور عموم به هیچ وجه ساده نیست و آدم‌های خودش را نیاز دارد.

او ادامه داد: در هر کشوری تعدادی کمدین وجود دارد که با فرهنگ آن کشور آشنا هستند و می‌توانند مردم سرزمین خودشان را بخندانند؛ در کل تعداد آدم‌هایی که در همه جای دنیا کار کمدی می‌کنند محدود است. خود انگلستان که مهد کمدی است یک چارلی چاپلین دارد و با فاصله زیاد مستربین پیدا شده است تا جای چارلی چاپلین را بگیرد.

خمسه خاطرنشان کرد: کمدین‌های تلویزیونی هم تعدادشان نسبت به ژانر‌های دیگر محدودتر است، چون ژانر دشواری است. اگر می‌بینیم تعداد این تولیدات در تلویزیون یا شبکه نمایش خانگی قطره‌ای است یکی از علت‌هایش این مساله است و دلیل دیگرش هم این است که ما باید آدم‌هایی را برای کار کمدی پرورش می‌دادیم. همه جای دنیا کمدی بر اساس کمدین متولد می‌شود؛ یعنی قبل از این که کمدی یا شاخه‌ای از کمدی بخواهد متولد شود، یک کمدینی باید متولد شده باشد؛ تولد کمدین منظور سیستم فرهنگی هنری کشور است که باید حاصلش کمدین‌های تازه‌ای باشد که وارد این ژانر می‌شوند.

او خاطرنشان کرد: کار کمدی در کشور ما از بقیه کشور‌ها سخت‌تر است؛ چون ویژگی بارز آن انتقاد کردن است. اگر کمدی رویکرد انتقادی نداشته باشد از معنی و اصالتش خارج می‌شود، اما در جامعه‌ای که سوءتفاهم پررنگ است، اتفاق کمدی کمتر پیش می‌آید.

خمسه درباره علت علاقه مخاطبان به سریال «هیولا» گفت: به نظرم یکی از دلایلی که مخاطبان به این سریال علاقه نشان دادند این بود که جامعه و حاکمیت به انتقاد از رانت و رانت‌خواری چراغ سبز نشان داده و هر کسی می‌تواند یک مجموعه کمدی درباره‌ی این موضوع بسازد؛ دولت ضعف‌های بسیاری داشته، اما به مدد آن انتقاد از این موضوع روزنه‌ای است که فعلا باز شده است. این در حالی است که کسی نمی‌تواند درباره رفتار‌های اجتماعی دیگر، کار یا اثری بسازد و همین اتفاق‌هاست که باعث کاهش کار‌های طنز می‌شود.

او درباره‌ی جایگزینی کار‌های قوی سالیان قبل تلویزیون با کمدی‌های سخیف این روزها، گفت: ساخت کار‌های بی‌کیفیت و ضعیف راحت‌تر است؛ در حالی که ساخت کمدی‌های اصیل و ارزشمند دشوارتر است. در همه حرفه‌ها هم همین طور است شما اگر بخواهید یک محصول بی‌کیفیت ارائه بدهید آسان‌تر است تا بخواهید محصولی را ارائه دهید که بتواند با دنیا رقابت کند.

در ساخت آثار نمایشی هم این رویکرد وجود دارد؛ به طور مثال زمانی که در اسفند ماه به یک گروه می‌گویند که برای عید یک مجموعه بسازند، معنی‌اش یعنی ساده‌گیری مجموعه‌ها و آثار تلویزیونی به همین خاطر آثار ضعیفی هستند.

خمسه درباره نقد‌های وارد شده به قسمت آخر سریال «هیولا» هم گفت: من این سریال را به طور کامل ندیدم پس نمی‌تواند حرفی در رابطه با نقد‌ها بزنم. فقط می‌توانم بگویم اعضای خانواده من که را این سریال را می‌دیدند، خیلی دوست داشتند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار