به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، فردین مهرابیان، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف قارچهای خودرو که به صورت فلهای عرضه میشود خطرناک است.
او، با تاکید بر مصرف قارچهای دارای مجوز سازمان غذا و دارو و خرید این محصول از مراکز مجاز، افزود: برخی از قارچها سمی است و از شکل ظاهری، رنگ، بو و مزه قابل شناسایی نیست.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: خوراندن قارچها به حیوانات روش صحیح برای تشخیص قارچ سمی از غیرسمی نیست.
فردین مهرابیان، در پایان با بیان اینکه برخی از سموم موجود در قارچ در برابر گرما مقاوم است و با طبخ از بین نمیرود، تصریح کرد: در صورت بروز علایم مسمومیت نظیر تهوع و اسهال پس از مصرف قارچ خوراکی بیمار باید در کوتاهترین زمان ممکن به مراکز درمانی مراجعه کند.
انتهای پیام/م.ع