مواد تلخ طبیعی موجود در پوست لیمو، چندین اثر دارویی از جمله تقویت معده و کبد، بهبود ترشح شیره‌های گوارشی معده، و بهبود تولید و حرکت صفرا در مجرا‌های صفراوی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک متخصص طب سنتی تاکید کرد: لیموترش را پس از فشردن و آبگیری دور نریزید چراکه لیموی آب گرفته شده، زباله نیست.

لیموترش را پس از آبگیری دور نریزید/گلی

دکتر مجید انوشیروانی، استادیار دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بخش گوشتی ترشِ میوه لیمو، اثر سردی‌زا و خشکی‌آور دارد و برخلاف آن، پوست و دانه‌های تلخ لیمو گرمی‌بخش هستند. از این رو، پوست لیمو، دانه‌ها و باقیمانده بخش گوشتی آن، زباله نیست و بعد از آبگیری نباید دور ریخته شود.

وی همچنین گفت: مواد تلخ طبیعی موجود در پوست لیمو، چندین اثر دارویی از جمله تقویت معده و کبد، بهبود ترشح شیره‌های گوارشی معده، و بهبود تولید و حرکت صفرا در مجرا‌های صفراوی دارد. این اثرات، عملکرد گوارش را قوت می‌دهند و از پیدایش و انباشت مواد تباه بلغمی در بدن پیشگیری می‌کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود لیمو را پس از آبگیری، در آفتاب خشک کنید، به‌صورت نیمه‌درشت آسیاب کنید پیش و پس از غذا به اندازه سر قاشق چای‌خوری از آن بچشید و نوش جان کنید.

دکتر انوشیروانی خاطرنشان کرد: اگرچه سلیقه چشایی بیشتر ما تلخی را نمی‌پسندد، ولی اگر خودمان با این اندازه تلخی کنار بیاییم، از تحمل تلخکامی بیماری‌های متابولیک دورتر خواهیم ماند. توصیه می‌شود همه افراد به خصوص بیماران مبتلا به دیابت، چاقی، کبد چرب و آکنه‌های مزمن مصرف این پودر را قبل و بعد از خوردن غذا فراموش نکنند.

منبع: سلامانه

انتهای پیام/

 

برچسب ها: لیمو ترش ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.