به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی محبی، با اشاره به ماجرای ورود چند هزار گوشی موبایل مسافری با اطلاعات پاسپورت افراد دیگر اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل مغایرت اطلاعات گوشیهای مسافری وارد شده با پاسپورت و کد ملی استفاده شده برای ثبت در سامانه رجیستری، ۳۰ هزار گوشی موبایل غیرفعال شدند.
رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران اضافه کرد: این تلفنهای همراه عمدتاً از مرداد ماه به بعد وارد شدهاند و غیرفعال شدن این تلفنهای همراه، فروشندگان گوشیهای موبایل را با مشکل مواجه کرده است.
وی ادامه داد: ورود این تلفنهای همراه در شرایطی بوده که همکاران ما بیاطلاع از نحوه ورود این موبایلها، از سامانه همتا، استعلامات لازم را اخذ میکردند و بر اساس استعلام سامانه همتا، این موبایلها مشکلی نداشته و ورودشان به صورت قانونی انجام شده بود، ولی حالا همکاران ما متوجه شدهاند که در ورود این تلفنهای همراه، تخلفاتی رخ داده بوده است.
محبی با بیان اینکه با غیرفعال شدن این ۳۰ هزار گوشی تلفن همراه، این موبایلها دیگر قابل استفاده در ایران نیستند و همکاران ما نیز با مشکل مواجه شدهاند افزود: در این ماجرا به دنبال شکایت تعدادی از افرادی که متوجه شدند با اطلاعات پاسپورت آنها، گوشیهای موبایل به صورت مسافری وارد شده، دادستانی به عنوان مدعی العموم وارد ماجرا شد و به دنبال شکایات صورت گرفته، ۳۰ هزار گوشی تلفنی که به این شکل و شیوه وارد کشور شده بودند، شناسایی و غیرفعال شدند.
به گفته رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران در حال حاضر رایزنیهایی با وزارت صنعت به منظور حل این مشکل در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، به دنبال فعال شدن سامانه رجیستری تلفن همراه و قطع شدن درآمد قاچاقچیانی که از واردات موبایل، مبالغ کلانی نصیبشان میشد، واردات گوشیهای موبایل به صورت مسافری با عوارض گمرکی کمتر، تبدیل به یک راه برای سوءاستفادهگران شده است.
همین موضوع باعث شده که به گفته برخی افراد، بعضی از آژانسهای مسافرتی، اطلاعات مسافرین خود را به شکل غیر قانونی در اختیار شخص ثالث قرار میدهند تا برای واردات گوشیهای موبایل و ثبت موبایلهای قاچاق به نام مسافری، در سامانه رجیستری استفاده شود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/