استاندار لرستان گفت: استان به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  سید موسی خادمی در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه‎های زیرساختی تخریب شده در سیل استان، اظهار کرد: علی‎رغم اینکه سیل خسارات بسیاری را به استان وارد کرد، اما حرکت جهادگرانه دستگاه‎های اجرایی، تمامی ملت ایران، مسئولین کشور، نیرو‌های جهادی، ارتش، سپاه و بسیج واقعا ستودنی و بی‎سابقه بود.

وی تصریح کرد: در آن روز‌ها بیش از ۱۶۰۰ روستا به نوعی دچار یکی یا ترکیبی از خدمات قطع شده بودند.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در ۱۱ شهر دچار مشکل شده بودیم و در کمتر از دو هفته ارتباطات و آب و برق وصل شد و این یک کار بزرگ بود، البته همه کشور کمک کرد و خیلی از استان‎های معین به کمک ما آمدند.

خادمی ادامه داد: در استان‎های دیگر یک سیل تنظیم شده رخ داد، اما کوبندگی که در سیل وجود داشت و غافلگیری و خسارتی که در سیل به وجود آمد در لرستان بود.

وی عنوان کرد: هرچند می‎گویند سیستم اداری دچار جمود و تنبلی است، اما انصافا در سه ماهه اول سال ۹۸ چنین چیزی در لرستان نبود و با تحرک کامل وارد شدند.

استاندار لرستان بیان کرد: اولویت اول دولت تامین خسارات مردم بود که خیلی خوب انجام شد و در حوزه مسکن روستایی کار خیلی خوبی شده است.

خادمی با اشاره به پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن، افزود: حدود ۱۶۰ میلیارد تومان نیز بلاعوض پرداخت و میزان ۷ هزار پک لوازم خانگی نیز بین خسارت دیدگان از سیل توزیع شد.

وی یادآور شد: استان لرستان اکنون به کارگاه عمرانی تبدیل شده و نقطه خسارت دیده‎ای در آن وجود ندارد که طرحی در آن در حال انجام نباشد.

استاندار لرستان اظهار کرد: ۶۰۰ میلیارد اعتبارات عمرانی در مسکن، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض، ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی سیل و ۲۰۰ میلیارد تومان در زیرساخت‎ها در بنیاد مسکن باعث شده که استان شاهد اجرای پروژه‎ها در تمام نقاط باشیم.

انتهای پیام/د

تبدیل شدن لرستان به یک کارگاه عمرانی

برچسب ها: سیل ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.