موضوع بسیاری از نشست‌های تنظیم بازار، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و دیگر جلسات استانداری کهگیلویه و بویراحمد خروج بی رویه دام‌های سبک و سنگین از این استان است، آخر این داستان بر اساس اظهارات مدیرکل امور عشایر استان به خروج روزانه یک هزار رأس دام به صورت غیر مجاز در این استان ختم شده است.

خروج غیرقانونی ۱۰۰۰ راس دام از کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  سال گذشته به منظور جبران کمبود گوشت و تنظیم و کنترل قیمت آن، بر اساس مصوبه هیات وزیران تصمیم بر این شد که جلوی هرگونه خروج غیرقانونی دام از استان‌ها گرفته شود که در این میان کهگیلویه و بویراحمد هم از این امر مستثنی نبود.

برای اجرایی کردن این مهم وظایف هر دستگاه به تفکیک در استان‌ها مشخص شد، اما باز هم خروج دام به صورت قاچاق به وفور مشاهده می‌شود که باید به دنبال علت یابی دقیق این امر بود.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد به تازگی در سخنانی ابراز کرده بود که روزانه یک هزار راس دام در کهگیلویه و بویراحمد از این استان به صورت غیرقانونی و قاچاق خارج می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این هفته در یاسوج در این خصوص اظهار داشت: شماری از دستگاه‌های متولی بر بسیاری از مسائل در حوزه قاچاق کالا و ارز اشراف اطلاعاتی لازم را ندارند و هنوز با وظیفه اصلی خود آشنا نیستند.

کلانتری بیان کرد: این درحالی است که امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد خود یکی از مسئولان اصلی در رفع این مشکل بوده و به جای اینکه تکلیفش را به درستی در خصوص جلوگیری از خروج دام زنده انجام دهد، از خروج دام گلایه می‌کند.

او عنوان کرد: پلاک کوبی دام‌های سبک و سنگین یکی از ضروریات برای جلوگیری از دام‌های سبک و سنگین از این استان بوده، اما هنوز به شکل جدی اجرایی نشده و هم افزایی هر چه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این مهم را می‌طلبد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:. نیاز است که سازمان جهاد کشاورزی این استان طبق برنامه زمان بندی مشخص با هماهنگی امور عشایر و دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد کار پلاک کوبی دام‌های سبک و سنگین در استان را خاتمه دهند.

وی ابراز داشت: در صورتی که تمامی دام‌های سبک و سنگین این استان با هم افزایی دستگاه‌های متولی پلاک کوبی شوند، دام‌های بدون پلاک کوبی دام‌های قاچاق محسوب می‌شوند.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اظهارات مدیرکل امور عشایر این استان، افزود: متولی دام در این استان بیشتر امور عشایر بوده، زیرا بر اساس ادعای آن‌ها بیش از یک میلیون واحد دامی توسط عشایر استان تولید می‌کنند.

جعفر گوهرگانی بیان کرد: نیاز است دستگاه امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد کار پلاک کوبی دام‌های سبک و سنگین استان را که یکی از وظایف مهمش بوده، اجرایی کند.

وی افزود: این مهم یکی از نمونه‌های اجرایی نشدن مطلوب سیاستگذاری‌ها و دستورالعمل‌های بالادستی توسط برخی مدیران است.
منبع/ ایرنا
 
انتهای پیام/غ
 

خروج دام به وسیله قاچاق از استان

برچسب ها: قاچاق ، استانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.