به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ معاون دفتر امور خدمات بازرگانی این وزارتخانه گفت: توزیع ۱۰ تا ۱۱ قلم کالای اساسی را در شبکه توزیع رصد و ساماندهی میکنیم.
حمید محلهای افزود: همانطور که در ستاد کشور، وارد کننده ها، تامین کنندهها و تولید کنندههای اصلی مراودات تجاری خود را در زنجیره تجاری ثبت میکنند، سازمانهای صمت استانی باید شناسایی و مدیریت شبکههای صنوف را در سطح خرده فروشی، تعاونیهای مصرف محلی، استانی و شهرستانی و فروشگاههای زنجیرهای برعهده بگیرند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی رصد کالا در زنجیره تجاری کشور گفت: رصد و ساماندهی این ۱۱ قلم کالا در ادامه رصد ۲۵ قلم کالای اساسی در زنجیره تجاری، برای کالاهایی مانند شکر، روغن، برنج، لاستیک و روغن خام آغاز شده است.
محلهای با بیان اینکه ورودی اطلاعات در سامانه ها، خوب شده است، اما بخش مویرگی اطلاعات پخش هنور به خوبی اطلاعات نمیدهند افزود: کالاهایی که با ارز نیمایی وارد میشود مراقبت میخواهد تا به سادگی از شبکه خارج نشود و بدین منظور هم تولید کننده و هم وارد کننده ارز نیمایی مکلف است اطلاعات فروش را ارایه کند که به طور نمونه بحران سال گذشته لاستیک هم به همین دلیل بود که اطلاعات توزیع آن مشخص نبود.
بیشتر بخوانید: جزئیات تغییرات قیمتی ۲۶ کالای اساسی
معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت گفت: الان بخش عمده فروشی و شرکتهای پخش و فروشگاههای زنجیرهای به صورت کامل کار ثبت اطلاعات موجودی کالا را انجام میدهند، اما بخش غیر سیستمی زمان بر است.
وی در ادامه از توزیع ۸۰ درصد کالاهای اساسی و پر مصرف توسط ۲۰ درصد شبکه پخش خبر داد که شامل ۱۵۰ شرکت پخش سراسری است و بیشتر آنها، سامانه توزیع دارند.
معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: خرده فروشیها باید با هماهنگی استانها، در سامانه تجارت داخلی ثبت نام و خرید از شبکه توزیع را تایید کنند و اگر در تایید یا عدم تایید فاکتور بی تفاوت باشند ارسال کالا برای شان ممنوع میشود.
انتهای پیام/