به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ، علی حضرتی رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به لزوم فراهم کردن زیرساختهای لازم برای توسعه
سامانه تاپ در آذربایجانغربی افزود: همه بنگاههای اقتصادی میتوانند با مراجعه به سامانه تاپ از مزیتهای این طرح استفاده کنند.
او با بیان اینکه طرح ملی تاپ در سه بخش اجرا میشود، ادامه داد: دانشآموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاههای اقتصادی بگذرانند، گروه نخست بهرهمندان از این طرح به شمار میروند.
او اظهار داشت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز که تمایل به اجرای مسالهمحوری پایاننامههای خود دارند، میتوانند در سامانه طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار ثبتنام کنند.
او اضافه کرد: همچنین داوطلبان یا اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی و پژوهشی که میخواهند در قالب طرحهای پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی در بنگاههای صنعتی و معدنی در انجام طرحهای مستقل یا مشترک فعالیت کنند از دیگر گروههای هدف طرح تاپ محسوب میشوند.
رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با تاکید بر اینکه طرح «تاپ» پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه است، گفت: وجود منابع انسانی غنی فرصتی برای برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت به شمار میرود.
«حضرتی» ایجاد، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه، گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه در بنگاههای اقتصادی، بهسازی و جهتدهی به بنگاههای تولیدی در مسیر پیشرفت اقتصادی کشور را از جمله اهداف این طرح عنوان کرد.
او بیان کرد: اجرای این طرح ملی به توسعه صادرات، اشتغال پایدار جوانان دانشآموخته و استاندارد کردن محصولات کمک میکند و تحولات اساسی در بخش صنعت کشور را ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام/م
واحدهای تولیدی آذربایجان غربی در سامانه تاپ ثبت نام کردند