به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور در جلسه اقتصاد مقاومتی استان فارس گفت: زنجیره تولید انجیر در استان فارس دارای مشکل است.
او با اشاره به اینکه ٧۶ طرح اولویت دار در کشور وجود دارد، اظهار کرد: به ١٩ دستگاه اجرایی نامه زده تا این دستگاهها، پروژههای اقتصاد مقاومتی و طرحهای اولویت دار را معرفی کنند. استان فارس بیش از دو هزار و ٢٩١ پروژه دارد که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی دارد.
دین پرست با تاکید بر اینکه در فارس باید خام فروشی از بین برود، تاکید کرد: معادن فارس باید مورد بررسی قرار گیرند و اگر معدنی فعال نیست باید این معادن مجوزشان باطل شود و با افزایش نظارت شاهد از بین رفتن خام فروشی در فارس باشیم.
معاون وزیر کشور در خصوص سند پویایی استان فارس نیز تاکید کرد: برنامههای مختلفی برای پویایی اسناد اقتصاد مقاومتی داشته ایم و برنامه ریزی اینگونه بود که طرحهای اقتصادی بزرگ مقیاس مورد بررسی و مشکلات آنان نیز برطرف شود.
او با اشاره به ایجاد سند توسعه فارس افزود: این سند شامل مجموعهای از راهبردها برای رفع موانع موجود و تسریع طرحهای توسعهای استان در جهت توسعه شاخصهای اقتصادی استان است.
دین پرست تاکید کرد که این سند شاخصهای اقتصادی استان را بهبود میبخشد اظهار کرد: برای پیگیری پروژههای اقتصادی استان فارس هر ٣٠ الی ۴۵ روز به استان فارس سفری خواهیم داشت و برنامههای اقتصاد مقاومتی استان مورد بازدید واقع خواهد شد.
معاون وزیر کشور معتقد است: استانداری اگر همکاری کند امکان ارزیابی و بررسی شاخصها به صورت دقیقتر وجود خواهد داشت.
او، اولین ارزیابی مدیران را اسفند ماه بیان کرد و گفت: سند توسعه فارس باید به دو صورت شهرستانی و استانی تنظیم شود تا شرایط به گونهای باشد که این سند باعث شود تا سیمای کلی اقتصاد استان فارس در آن نمود داشته باشد.
دین پرست در خصوص مشکلی که تنها در فارس با آن مواجه شده است تصریح کرد: موضوع آنتن دهی در استان فارس باید پیگیری شود و جایی در کشور مشاهده نشده است اگر تنها پنج کیلومتر از شهرستان خارج شویم دیگر دسترسی به تلفن همراه امکان پذیر نیست.
او در خصوص بازگشت واحدهای اقتصادی به چرخه تولید نیز گفت: ٩٠ واحد مشکل دار در استان است و ١٠ واحد بحرانی در استان فارس وجود دارد و وظیفه فرمانداران باید این باشد تا شرایط این واحدها بهبود شود.
به اعتقاد معاون وزیر کشور تمامی واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از ۶٠ درصد است باید تکمیل و به بهره برداری برسد البته باید طرحهای که قابلیت واگذاری نیز دارد به بخش خصوصی که دارای اهلیت است واگذار شود.
بابک دین پرست تاکید کرد: امسال سال رونق تولید نامگذاری شده است، اما مهمترین سدی که باعث کندی در مسیر رونق تولید است قوانینی است که در کشور در جریان است.
منبع: مهر
انتهای پیام/م