حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: خسارت مربوط به پرونده‌های کلاهبرداری رایانه‌ای با رمز دوم ایستا باید پرداخت شود.

دادستان کل کشور: خسارت کلاهبرداری‌ رایانه‌ای با رمز دوم کارت ایستا پرداخت شودبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در بخشنامه‌ای خطاب به دادستان‎های عمومی و انقلاب سراسر کشور اعلام کرد: با توجه به ممنوعیت استفاده از رمز‌های دوم ایستا در تراکنش‌های غیر حضوری، مقتضی است در پرونده‌های کلاهبرداری رایانه‌ای در صورت احراز انجام تراکنش مجرمانه با رمز دوم ایستا، دستور پرداخت خسارت بزه دیده صادر و از طریق سامانه کاشف به بانک متخلف ابلاغ شود.

متن بخشنامه به شرح ذیل است:

دادستان‌های محترم عمومی و انقلاب سراسر کشور

با توجه به اینکه به موجب بخشنامه شماره ۱۸۶۷۱۷/۹۷ مورخ ۱.۶.۹۷ و بند‌های ۱ و ۳ بخشنامه شماره ۵۱۶۹۱/۹۸ مورخ ۲۱.۲.۹۸ و شماره ۱۶۳۵۷۵/۹۸ مورخ ۱۴.۵.۹۸ بانک مرکزی، ارائه خدمات غیر حضوری (نظیر تراکنش‌های بانکی اینترنتی) در بانک‌ها ضرورتاً مستلزم استفاده از رمز‌های پویا بوده و از تاریخ ۱.۳.۹۸ هرگونه استفاده از رمز‌های دوم ایستا در تراکنش‌های غیر حضوری ممنوع اعلام و ادامه بکارگیری رمز دوم ایستا از مصادیق آسیب پذیری امنیتی خدمات بانکی محسوب شده و به عنوان ضمانت اجرا مقرر داشته است که «هر گونه سوءاستفاده از حساب‌های مشتریان به دلیل آسیب پذیری‌های امنیتی (ناشی از عدم اجرای الزامات رمز‌های پویا) در سرویس‌های بانکی مستقیما به عهده بانک بوده و در این موارد تأیید مرجع قضایی (دادسرا)، برای جبران خسارت مشتریان کفایت می‌کند»؛ لذا مقتضی است در پرونده‌های کلاهبرداری رایانه‌ای (برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی) که پس از الزامی شدن استفاده از رمز‌های پویا تشکیل شده است، بررسی‌های لازم انجام شود و در صورت احراز انجام تراکنش مجرمانه با رمز دوم ایستا به لحاظ عدم رعایت بخشنامه بانک مرکزی وعدم رفع آسیب پذیری امنیتی، دستور پرداخت خسارت بزه دیده صادر و از طریق سامانه کاشف به بانک متخلف ابلاغ شود.


بیشتر بخوانید: خط و نشان دادستان کل کشور برای خارج کنندگان غیرقانونی ارز از کشور/ مسئولان اقتصادی درباره گرانی‌ها پاسخگو باشند


انتهای پیام/

بخشنامه دادستان کل کشور درباره پرداخت خسارت کلاهبرداری رایانه‌ای با رمز دوم ایستا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
لعنت بر بانکها این بانک ها اقتصاد رو بر باد دادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
از اون موقع که یادمه اینها فقط اتمام حجت میکنن
Iran (Islamic Republic of)
جاسم داغری
۲۳:۳۲ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
بسمه تعالی
باسلام،
چند سؤال دارم:
چرا وام به اسم قرض الحسنة داده می شود و ربا با درصدی معادل 30% از وام گیرنده گرفته می شود(قرض الحسنة اسم جدید ربا)؟!!!
چرا دولت وقتی بدهی به مردم دارد، بدون احتساب سود به طلبکارش می دهد حتی اگر مدت زیادی از طلب گذشته باشد؟!!!
چرا دولت وقتی از مردم طلبکار باشد، حتی یه ثانیة تأخیر هم بعنوان سود حساب می کند و بروز دریافت می کند؟!!!
اگر قرض الحسنة ای که خدا در قرآن در موردش می فرماید همینه؟!!! (ولعیاذوا بالله العلی العظیم) پس چرا در تاریخ پیامبر و امامانمان این را ندیدیم؟!!!!!!!!!!

داستان واقعی من یک وام 10 میلیون تومانی گرفتم. همه آن حتی یک ریال از آن نگرفتم و به مسکن مهر دادم!!! سال دریافت وام 92 بود قرار بود بعد از یکسال حداکثر صاحبخانه بشیم!!! حالا سال 98 است تا حالا خانه کامل نشده نیاز به سفید کاری و لوله کشی و غیره و غیره!!!
من چون قدرت پرداخت قسط نداشتم آنرا به مدت 7سال به اجبار پذیرفتم وام 10 میلیون تومانی شد 22میلیون تومان!!!
سؤال به این کار چی میگن ربا یا سود یا قرض الحسنة؟!!!
لطفا گزینه صحیح را انتخاب کنید!!!!!!!!
ربا جنگ با خدا است و شاید کسی بتواند دیگران را گول بزند ولی خدا هرگز نه!!! و خدا عزوجل این پول ربا را یه طوری از فرد بصورت یه بلا یا حتی چندین بلای مختلف از زلزله و سیل و طوفان و خسف و غیره و غیره از او در می آورد!!!
سود به این صورت از هر طرف حرام خواهد بود!!! چه دریافت کننده یا پرداخت کننده!!!
در نهایت استغفرالله ربی و اتوب الیه من کل ذنب عظیم ولاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم و انا لله وانا الیه راجعون و العاقبة للمتقین.
والسلام ختام.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
رمز دوم یکبار مصرف به درد نمیخوره، فقط وقت آدمو میگیره
Iran (Islamic Republic of)
کریم
۱۹:۳۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
آقای دادستان متاسفانه بانکها از حمایتهای قاطع و بی دریغ بانک مرکزی برخوردار هستند. با سیاستهای بانک مرکزی (در کاهش سود سپردها) ساعتی میلیارد میلیارد به جیب بانکها واریز میکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
دولت و بانک مرکزی خواب اند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
بانکها واسه دادن رمز یکبار مصرف پول میگیرن خب همون رمز ایستا بهتره که والا
آخرین اخبار