باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در صورت تعیین تکلیف نکردن بدهی‌هایشان از لیگ قهرمانان آسیا حذف خواهند شد.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا باید ساختار‌های ورزشی، حقوقی، آموزشی، سخت‌افزاری، اداری را به طور کامل رعایت کنند و در غیر این صورت از مهم‌ترین و بزرگترین تورنمنت باشگاهی قاره کهن کنار گذاشته خواهند شد.

باشگاه‌های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا تا ۹ شهریور فرصت داشتند مدارک خود را درباره تعیین تکلیف بدهی‌های شان و سایر الزام‌های کسب مجوز به کمیته صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ ارائه بدهند، اما در ادامه این مهلت ۴ روز دیگر تمدید شد و امروز (چهارشنبه) آخرین فرصت تیم‌ها بود.

پس از بررسی کمیته صدور مجوز حرفه ای  سازمان لیگ و اعلام نظر این کمیته، اسناد باشگاه ها را برای بررسی به کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای و سپس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه ای تحویل می دهد و در نهایت اوایل مهر تکلیف حضور تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا مشخص خواهد شد.

در این میان باشگاه های استقلال و پرسپولیس با توجه به میزان بدهی هایشان وضعیت دشواری برای کسب این مجوز دارند.

بدون شک پرونده‌های میلیاردی که به شکایت ختم شده می‌تواند برای استقلال و پرسپولیس دردسر ساز شود.

مدیران استقلال با اسنادی که در اختیار فدراسیون قرار می‌دهند در نهایت باید برای حضور در رقابت‌های آسیایی مجوز کنفدراسیون فوتبال آسیا را بگیرند.


بیشتر بخوانید: خلیل زاده: استراماچونی مورد حمایت مدیران استقلال است/ فتحی مدیرعامل باشگاه باقی خواهد ماند


با این وجود استقلالی‌ها در صورتی که نتوانند تا امروز وضعیت پرونده‌های بدهی خود را مشخص کنند با محرومیت مواجه می‌شوند که بدترین خبر ممکن برای آبی پوشان خواهد بود.

امیرحسین فتحی (مدیرعامل باشگاه استقلال تهران) درباره کسب مجوز حرفه‌ای گفت: بحث امروز ما، بحث مجوز حرفه‌ای گری است. فدراسیون و کمیته صدور مجوز نهایت همکاری را با ما داشته و در فرصت باقی مانده در تلاشیم تا با طلبکاران به توافق برسیم. حتی یک ریال از این بدهی‌ها متعلق به دوران مدیریتی من نیست. همه تلاش ما برای مرتفع کردن این مشکل است.

او افزود: من از هواداران و پیشکسوتان می‌خواهم کنار ما باشند. متاسفانه کسانی که استقلال را دوست ندارند، از سکوت و نجابت من سوء استفاده می‌کنند امیدوارم بدهی حدودا ۴-۵ میلیاردی را هم پرداخت کنیم تا مشکلی وجود نداشته باشد. من از طلبکاران عزیز می‌خواهم که مثل همیشه لطفشان را شامل حال ما کنند و مانند سال گذشته بتوانیم مجوز مربوطه را بگیریم. ما سال گذشته بیش از ۱۰ میلیارد بدهی را پرداخت کردیم. بسیار امیدوارم با همدلی به این مهم دست پیدا کنیم.


بیشتر بخوانید: قانون ۹۰ به ۱۰ در شهرآورد پایتخت انجام خواهد شد


اسماعیل خلیل‌زاده، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره اینکه موضوع بدهی‌های استقلال به کجا رسیده‌است، گفت: ابتدا باید از مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تشکر کنم که به باشگاه‌ها کمک می‌کند. رایزنی زیادی با فدراسیون داشتیم و در اولین فرصت این مشکل را هم حل خواهیم کرد تا استقلال بتواند در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کند.

او درباره اینکه استقلال برای کسب مجوز حرفه‌ای تا چهارشنبه فرصت دارد که مدارک تسویه حساب‌های مالی را به فدراسیون ارائه کند، برای این موضوع چه کار کردند، بیان کرد: در باشگاه استقلال مصوبه‌ای داشتیم. فتحی نیز پیگیر این موضوع است تا از طریق فدراسیون این مشکل را حل کند.

خبرهای خوبی برای هواداران پرسپولیس داریم

از سویی دیگر پرسپولیس تهران هم با مدیریت محمد حسن انصاری فرد تلاش می کند تا مجوز حرفه ای را بدست آورد و به همین دلیل مدیرعامل سرخپوشان در چند روز گذشته جلساتی را با مهدی تاج برگزار کرد و درصدد است تا با توافق با طلبکاران بتواند مجوز حرفه ای را بدست آورد.

انصاری فرد در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در این باره بیان کرد: صبح روز گذشته جلسه‌ ای با رئیس فدرایسون فوتبال برگزار و در مورد مجوز حرفه‌ای آسیا که جزء اولویت کار‌ی باشگاه است صحبت کردیم، تیم کارشناسی - حقوقی تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا بتوانیم با کسب مجوز حرفه ای آسیا در لیگ قهرمانان شرکت کنیم. با کسانی که از باشگاه پرسپولیس طلبکار‌ند مذاکرات خوبی داشتیم و امیدوارم با جلب رضایت آن‌ها مشکلات را برطرف و آن را به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) انعکاس دهیم.

او افزود: با رئیس فدراسیون فوتبال این مسائل را مرور کردیم. او گفت مشکل تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به سایر تیم ها کمتر است و به امید خدا این موضوع به سرعت برطرف خواهد شد و امیدوارم بتوانیم خبر‌های خوبی را ظرف چند روز آینده به هواداران بدهیم. به هر حال بار مالی شدید و سنگینی روی باشگاه وجود دارد. پرسپولیس طلبکاران زیادی با رقم‌های متفاوت دارد، شاید یکی از آن‌ها برانکو ایوانکویچ باشد که ما قراردادی در حدود یک میلیون یورو با او به ثبت رساندیم. به برانکو پیغام دادیم که جلسه ای با او در دُبی (امارات) یا استانبول (ترکیه) برگزار کرده و به یک توافق خوبی دست یابیم، چون اعتقاد داریم که جای پرسپولیس و برانکو در دادگاه فیفا نیست. برانکو چهار سال برای پرسپولیس زحمت کشید و در کسب جام هت تریک کرد، به هر حال بنا به دلایلی امکان ادامه همکاری با سرمربی سابق وجود نداشت و همانطور که گفتم جایی برای برانکو و پرسپولیس در دادگاه فیفا نیست.

بررسی مدارک باشگاه ها برای مجوز حرفه ای تا هفتم مهرماه طول می کشد

کاظم اولیایی، عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  درپاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت باشگاه‌های بدهکار برای تسویه حساب با طلبکاران با توجه به اینکه امروز (چهارشنبه) آخرین فرصت آن‌ها برای ارسال مدارک به کمیته صدور مجوز حرفه‌ای است، اظهار داشت: باشگاه‌ها باید تا امروز پرونده‌های خود را به کمیته صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ ارائه بدهند. این کمیته هم پس از تحویل مدارک و بررسی آنها، اسناد را در اختیار کمیته بدوی قرار می‌دهد و در نهایت این پرونده‌ها با بررسی کمیته بدوی در کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای رسیدگی نهایی می‌شود. مراحل رسیدگی تمام کمیته‌ها باید تا تاریخ ۷ مهر صورت بگیرد.  

باید غده سرطانی فوتبال ایران را درمان کنیم

او درباره ارزیابی اش از وضعیت باشگاه‌های بدهکار گفت: ما وظیفه داریم به باشگاه‌ها برای دریافت این مجوز کمک کنیم. بدهکاری باشگاه‌ها سال ها است در فوتبال وجود دارد و ما اکنون موظف هستیم برای تسویه شدن این بدهی‌ها دست به دست هم بدهیم.   باید غده سرطانی‌ای به نام بدهکاری تیم‌ها را در فوتبال ایران درمان کنیم. نه می‌توانیم باشگاه‌ها را از حضور در مسابقات محروم کنیم و نه باشگاه‌ها می‌توانند با این شرایط ادامه بدهند. تمام عوامل فوتبال مانند فدراسیون، سازمان لیگ، باشگاه‌ها و کمیته‌های صدور مجوز حرفه‌ای باید در مسیر حل  مشکل با هم باشند.

باشگاه ها باید به حق و حقوق خود برسند

اولیایی افزود: باید هزینه‌های فوتبال حرفه‌ای را با تامین منابع مالی پرداخت کنیم و باشگاه‌ها باید به حق و حقوق شان برسند. مشکلات باشگاه‌ها به حدی است که آن‌ها حتی برای فروش بلیت بازی‌های شان هم اختیار عمل ندارند و در همین فصل جاری لیگ برتر هم منبع درآمد بلیت فروشی شان مشخص نیست به چه طریقی وصول شده است. با این وضعیت خودمان را از درآمد‌های فوتبالی محروم می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: انصاری‌فرد: کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس هیچگونه دریافتی نداشته‌اند/ ۷ هفته سخت را پیش‌رو داریم/ فشار از طرف تیم‌های رقیب به بیرانوند زیاد است


وزیر ورزش و جوانان باید فکر تسویه حساب بدهی باشگاه های استقلال و پرسپولیس بیفتد

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای  ادامه داد: باشگاه‌ها باید رضایت شاکیان را جلب کنند چراکه طبق قوانین فیفا و AFC باشگاه‌های بدهکار حق حضور در مسابقات بین المللی را ندارند. از طرفی باید برای تیم‌های بدهکارمان درآمدزایی کنیم تا بتوانند بدهی شان را پرداخت کنند. استقلال و پرسپولیس تحت مالکیت وزارت ورزش هستند و وزیر ورزش و جوانان به عنوان مالک و متولی باشگاه‌ها باید به فکر بیفتد. هیچکس نمی‌آید به بچه اش بگوید من پدر و مادرت هستم، اما برو هزینه ات را از فرد دیگری بگیر.  

حتی یک طلبکار هم می تواند مانع کسب مجوز حرفه ای باشگاه ها شود

او افزود: اکنون اگر کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ و کمیته بدوی به ما بگویند مدارک تسویه حساب باشگاه‌ها ناقص است و آن‌ها نمی‌توانند در لیگ قهرمانان شرکت کنند، موظف هستیم طبق چارچوب‌های فیفا و AFC عمل کرده و به آن‌ها برای حضور در لیگ قهرمانان مجوز ندهیم. مدیران و مالک استقلال و پرسپولیس باید به تعهدات این ۲ باشگاه عمل کنند. وظیفه اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل و رئیس مجمع باشگاه‌ها است که این مورد را حل کنند. رای کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای قطعی است و اگر ما وضعیت مثبتی درباره صورت حساب‌های مالی باشگاه‌ها به AFC ارائه ندهیم، آن‌ها نمی‌توانند در لیگ قهرمانان شرکت کنند. تمام بدهی‌ها هم باید تسویه یا رضایت تمام طلبکاران اخذ شود و حتی اگر یک نفر هم از استقلال یا پرسپولیس طلب داشته باشد، همان نفر می‌تواند مانع صدور مجوز حرفه‌ای برای این ۲ باشگاه شود.

اگر قبول داریم فوتبال ورزش حرفه ای است باید مشکلات آن را حل کنیم

اولیایی تصریح کرد: باید مشخص شود فوتبال می‌خواهیم یا نمی‌خواهیم. اگر قبول داریم فوتبال برای مردم ایران یک نیاز اجتماعی است باید مشکلات آن را هم حل کرده و تحریف افکار عمومی را کنار بگذاریم. مجلس شورای اسلامی زمانی تصویب می‌کند یک درصد از اعتبارات جاری و عمرانی دستگاه‌های دولتی در ورزش هزینه شود و بیشتر باشگاه‌ها با همین یک درصد دولتی می‌شوند، اما پس از ۲، ۳ سال قانون را تغییر داده و مصوب می‌کند که پرداخت هرگونه وجهی به ورزش حرفه‌ای ممنوع است. همین که مردم ایران تا این اندازه به فوتبال علاقه دارند نشان می‌دهد فوتبال حرفه‌ای است. محروم شدن ناگهانی فوتبال حرفه‌ای از دریافت بودجه دولتی این سوال را به وجود می‌آورد که کدام کار مجلس کارشناسی شده است. پرداخت بودجه کارشناسی است یا ممنوعیت تزریق بودجه دولتی به ورزش حرفه ای؟   به هرحال به نظر من اینگونه قوانین بیشتر از روی احساسات تصویب می‌شود.

انتهای پیام/

مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های لیگ برتری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
خب مگه از جیب شان می دهند. بیت المال است. این ها به حیف ومیل عادت کرده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
حیف این همه پول که واریز یه حساب این ها
آخرین اخبار