به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، سرهنگ محمد بوستانی رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت:
نزاع و درگیری یکی از مصادیق خشونت در جامعه است که به دو بخش نزاع دسته جمعی و نزاع فردی تقسیم می شود.
او بیان کرد: روزانه حدود ۲۰۰ مورد نزاع جمعی و فردی در استان گزارش می شود که اغلب این نزاعها در بین جوانها و نوجوانها بر مسائل گاه خیلی جزئی و کم اهمیت اتفاق میافتد که در بعضی موارد متاسفانه منجر به
قتل می شود.
سرهنگ بوستانی گفت: عدم تاب آوری، پایین بودن آستانه صبر و تحمل بویژه در فصل گرما،
اعتیاد، مسائل خانوادگی، بیکاری، مشکلات اقتصادی، آلودگی هوا و اختلالات روحی روانی را از مهمترین علل افزایش نزاع و درگیری در استان است.
او ادامه داد: کلیپهای ترویج خشونت در شبکههای اجتماعی، مصرف مشروبات الکلی، روان گردان، فرهنگ رانندگی، رعایت نکردن حقوق یکدیگر و کمرنگ شدن معنویت نیز در افزایش خشونت جامعه نقش بسزایی دارند.
رییس پلیس پیشگیری فرمانده انتظامی خراسان رضوی در ادامه با اشاره به نقش معنویت در پیشگیری از خشونتها گفت: در ماههای محرم، صفر و رمضان شاهد کاهش چشمگیر جرائم در جامعه هستیم.
سرهنگ بوستانی افزود: عدهای بر این باورند که با خشونت و زور میتوانند به اهدافشان برسند، اما بدانند که با خشونتگران برخورد جدی خواهد شد.
او نگرش کارشناسانه، ریشه یابی و فرهنگ سازی را از راهکارهای پیشگیری و کاهش خشونت در جامعه عنوان کرد.
او با اشاره به اقدامات پیشگیرانه پلیس در این زمینه گفت: در کلانتریها مشاور اجتماعی قرار داده ایم تا با نگاه مشاورهای و فعالیت مددکاران اجتماعی در نزاع و درگیریها مسئله به صورت ریشهای حل و فصل شود.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی ادامه داد: بررسی آماری پیرامون نزاعها در دستور کار پلیس قرار دارد تا مشخص شود بیشتر آسیبها در چه طیف سنی و با چه انگیزهای و در کدام مناطق و با چه سطح فرهنگ و قومیتی رخ میدهد.
او گفت: طرح نگهبانان محله و حضور آشکار آنان در کنار نیروهای پلیس در مراکزی مانند بانکها و. از عوامل بازدارنده خشونت در جامعه به شمار میرود.
انتهای پیام //م. ا
نگهبان آموزش دیده تاثیر مثبت در کاهش و جلوگیری از جرائم دارد