ضامنی درباره نحوه ثبت نام والدین و رانندگان برای بهره مندی و فعالیت در سرویس مدارس برای سال جدید تحصیلی توضیحاتی داد.

 به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور که مهمان تلفنی گفت‌وگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر بود در توضیح آخرین اقدام‌های صورت گرفته پیش از آغاز مدارس در حوزه سرویس مدارس گفت: برای فعالیت رانندگان به عنوان سرویس مدارس سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان مدارس) را راه‌اندازی کردیم که طبق دستورالعمل باید تمام فرآیند سرویس مدارس زیر نظر این سامانه باشد.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به ثبت نام رانندگان در این سامانه گفت: رانندگانی که می‌خواهند در سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید فعالیت کنند باید در این سامانه ثبت‌نام خود را انجام دهند و رانندگانی که از پیش ثبت‌نام کرده‌اند اطلاعات آن‌ها در این سامانه در حال به روز رسانی است.

ضامنی با اشاره به برچسب واحد شورای عالی ترافیک تصریح کرد: پیش‌تر شاهد بودیم که هر شهر برچسب سرویس مدارس خود را داشت که این امر بازرسی و نظارت در این حوزه را با مشکل مواجه کرده بود، اما با ثبت‌نام رانندگان سرویس مدارس در سامانه سپند برچسب واحدی برای آن‌ها صادر و نصب می شود که این بر چسب دارای QR کد است که  می‌توان به وسیله آن کار نظارت بر روی سرویس مدارس را تسهیل کرد.

او تاکید کرد: رانندگانی که برچسب واحد عالی شورای ترافیک را نداشته باشند مشمول جریمه می‌شوند.


بیشتر بخوانید: پایان شهریور زمان نهایی شدن دستورالعمل تاکسی‌های اینترنتی/ اخذ عوارض از تاکسی‌های اینترنتی حق شهرداری است 


مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در توضیح ضمانت اجرایی سامانه سپند گفت: پلیس راهور موظف است با رانندگان سرویس مدارسی که برچسب واحد شورای عالی ترافیک را ندارند برخورد کند و نباید این نکته فراموش شود که برخی از والدین با ناوگان آزاد‌بر از طریق مدارس قرارداد‌هایی امضا می‌کنند که نظارت بر کار رانندگان آزاد بر به این شکل دشوار است.

ضامنی تاکید کرد: از والدین تقاضا داریم تنها از سرویس مدارسی استفاده کنند که زیر نظر سامانه سپند( سامانه پایش ناوگان مدارس) فعالیت می کنند.

ضامنی در پاسخ به این سوال که رانندگان سرویس مدارس برای تایید صلاحیت فعالیت از چه فیلتر‌هایی عبور می‌کنند، گفت: ما در بحث تایید صلاحیت راننده مواردی، چون سوء پیشنیه، عدم اعتیاد و سلامت جسم و روان فرد را مورد بررسی قرار می دهیم و از لحاظ ایمنی خودرو نیز معاینه فنی آن‌ها از سوی پلیس راهور به‌صورت دوره ای کنترل می‌شود.

او ادامه داد: در سامانه سپند برنامه‌ای در اختیار والدین قرار گرفته است که می‌توانند به صورت دوره‌ای نظر خود را درباره راننده  وضعیت خودرو اعلام کنند و به طور حتم  در این نظر خواهی رانندگانی که نمره قابل قبولی دریافت نکنند، حذف می‌شوند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره نحوه قیمت‌گذاری سرویس مدارس گفت: طبق قانون وظیفه تعیین نرخ کرایه بر عهده شورای هر شهر است که پس از تصویب در شورای شهر به تایید فرمانداری نیز می‌رسد.

ضامنی تاکید کرد: ما دخالتی در حوزه نرخ گذاری نداریم وتابع مصوبات شورای شهر‌ها هستیم و اگر فردی مازاد نرخ مصوب پولی اخذ کند شهروندان می‌توانند اعلام شکایت کنند تا مراتب پیگیری شود.

او درباره اهمیت  آموزش رانندگان سرویس مدارس گفت: دوره‌های آموزشی ویژه‌ای برای رانندگان سرویس مدارس در نظر گرفته شده است و در حال حاضر با آموزش و پرورش در حال تدوین سر فصل‌های آموزشی هستیم تا ما را به سمت نقطه ایده آل آموزشی برساند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که آموزش منفی که پیش‌تر والدین اعلام می‌کردند در طول مسیر فرزندان آن‌ها از رانندگان یاد می‌گرفتند حذف شود.

ضامنی درباره هزینه ثبت‌نام والدین در سامانه سپند گفت: این ثبت‌نام به صورت رایگان است و اگر مدرسه‌ای مبلغی بیش از مصوب آن دریافت می‌کند مردم جهت پیگیری مراتب را اعلام کنند.

او درباره به‌کار گیری رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه گفت: طبق دستورالعمل باید از رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه استفاده شود اما باید توجه کرد که اگر میزان رانندگان زن با تقاضا برابری نکند چاره ای جزء استفاده از راننده مرد نداریم.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره فرآیند تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس گفت: تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس هم به همان روش سوء پیشه، عدم اعتیاد و سلامت روان است.

انتهای پیام /

ثبت نام در سامانه "سپند" رایگان است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار