عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت مرغ در بازار روند کاهشی به خود گرفته است، اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۳۰۰ تا ۹ هزار و ۴۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشیها ۱۲ هزار و ۹۰۰ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.
به گفته وی، قیمت کنونی مرغ زنده نسبت به اواخر هفته گذشته به طور متوسط ۲۰۰ تومان و مرغ گرم ۴۰۰ تومان کاهش یافته است که علت اصلی آن را باید در کاهش تقاضا جست و جو کرد.
حجت ادامه داد: با توجه به بازگشایی مدارس و اختصاص بودجه خانوار به خرید لوازم التحریر پیش بینی میشود که تا پایان شهریور قیمت مرغ افزایش نیابد و تنها به سبب ازدیاد تقاضا در ایام پایانی هفته ممکن است با تلورانس یک تا ۲ درصدی در بازار روبرو شود.
این مقام مسئول قیمت مرغ در ایام تاسوعا و عاشورا را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به ازدیاد تقاضا در ایام تاسوعا و عاشورا جهت نذورات مردم احتمال نوسانات جزئی قیمت دور از انتظار نیست.
بیشتر بخوانید: افزایش ۴۰۰ تومانی نرخ مرغ در بازار/ قیمت مرغ مجدد در کانال ۱۴ هزار تومان قرار گرفت
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت بازار نهادههای دامی بیان کرد: اگرچه شرایط کنونی کنجاله سویا در بازار مطلوب است، اما قیمت ذرت به سبب، اما و اگرهای بخش دولتی در توزیع با نوساناتی روبروست به طوریکه با قیمت مصوب خود فاصله دارد.
وی قیمت کنونی هر کیلو ذرت در بازار را یک هزار و ۸۰۰ و کنجاله سویا را ۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.
حجت بازنگری در نرخ مصوب مرغ را امری ضروری دانست و افزود: مسئولان تنظیم بازار در قیمت گذاری باید دقت کافی را داشته باشند چرا که در مواقعی که نرخ مرغ گرم ۱۳ هزار تومان بوده، قیمت مرغ زنده ۹ هزار و ۴۰۰ تا ۹ هزار و ۵۰۰ تومان است که فاصله ۱۰ درصدی قیمت مرغ زنده با نرخ مصوب نشان میدهد که مسئولان ستاد تنظیم بازار دقت کافی در امر قیمت گذاری را ندارند.
این مقام مسئول با انتقاد از افزایش ناچیز قیمت مصوب مرغ زنده نسبت به سال قبل گفت: قیمت مصوب ۸ هزار و ۵۵۰ تومانی مرغ زنده نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها ۵۰ تومان معادل نیم درصد و قیمت مرغ گرم ۱۲.۵ درصد رشد داشته است که این امر با واکنش شدید مرغداران روبرو شده است.
وی در پایان درباره تاثیر عرضه مرغ منجمد بر بازار تصریح کرد: هر زمانیکه پشتیبانی امور دام اقدام به عرضه مرغ در بازار کند، تولیدکنندگان با زیان روبرو میشوند چرا که این شرکت بدون توجه به نیاز واقعی بازار تنها برحسب تاریخ انقضا اقدام به عرضه میکند که این امر به سبب تولید کافی منجر به افت قیمت مرغ در بازار میشود.
انتهای پیام/