مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از افزایش کشت سبزی و صیفی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت:کشت محصولات سبزی و صیفی در استان ۲۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.

او افزود: کاشت نشا سبزی و صیفی در زمین‌های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن سبزی و صیفی از ۵۵ هزار هکتارزمین کشاورزی برداشت شود.

رضا امیری زاده افزود: شهرستان‌های بندرعباس، میناب، بندرخمیر و پارسیان از مهمترین مناطق تولید نشا در استان است.
او گفت: بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و بامیه از مهمترین نشا‌های تولید شده در استان است.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: هرمزگان در فصل سرد سال جز دو استان برتر و مهم در تولید محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در کشور است.

هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی است.

این استان با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات خارج از فصل، جزء سه استان برتر کشور است.

برداشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان از آبان آغاز می‌شود و تا نیمه خرداد سال آینده ادامه دارد.

محصول برداشت شده به تهران، فارس و اصفهان فرستاده می‌شود.

بخشی از محصول تولیدی نیز به کشو‌های عراق، عمان و قطر صادر می‌شود.

انتهای پیام/ر


افزایش کشت سبزی و صیفی در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.