به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،عبدالرضا فتاحی رئیس انجمنهای صنفی موسسهها و شرکتهای حمل و نقل جادهای استان خوزستان روز چهارشنبه با بیان اینکه یکهزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای مرز شلمچه و ۸۰۰ دستگاه نیز برای مرز چذابه پیش بینی شده است گفت: همچنین ۵۰۰ دستگاه مینی بوس و ۴۰۰ دستگاه خودروی سواری عمومی برای جا به جایی زائران اربعین به مناطق درون شهری و برون شهری سراسر کشور پیش بینی شده است.
او در خصوص نرخ کرایه اتوبوسها نیز گفت: نرخ کرایه اعلام شده از سوی وزارت کشور بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با شرکتهای مستقر در مرز تعیین شده و مبلغ کرایه به دلیل تردد یک سر خالی اتوبوسها بر مبنای افزایش ۷۰ درصدی تعیین شده که شامل ۳۰ درصد تخفیف به زائران میباشد.
رئیس انجمنهای صنفی موسسهها و شرکتهای حمل و نقل جادهای مسافر خوزستان در ادامه گفت: به منظور نظارت بر عملکرد شرکتهای مسافربری و روند جا به جایی زائران در پایانههای مرزی شلمچه و چذابه یک گروه بازرس در این مرزها مستقر میشوند و زائران میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی شرکتهای مسافری و رانندگان از طریق سامانه ۱۴۱ موضوع را اطلاع رسانی کنند.
فتاحی با اشاره به تامین سوخت اتوبوسها ادامه داد: با توجه به اینکه جمعیت زائران اربعین امسال نسبت به سال گذشته متفاوت پیش بینی شده لذا استقرار ایستگاههای سیار سوخت در پایانههای مرزی شلمچه و چذابه لازم است تا سوخت مورد نیاز خودروها در کوتاهترین زمان تامین شود.
او در ادامه گفت: در مرز چذابه پارکینگ اتوبوسها جانمایی شده، اما خارج از محدوده است که تلاش میشود این پارکنیگ به ورودی پایانه منتقل شود تا دسترسی زائران آسان شود. ضمن اینکه در مرز شلمچه نیز بارانداز منطقه آزاد اروند برای پارکینگ اتوبوسها در نظر گرفته شده و امید است یک هفته قبل از ایام اربعین در اختیار شرکتهای مسافربری قرار گیرد.
اربعین پارسال ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در شلمچه و چذابه به زائران خدمت رسانی کردند.
انتهای پیام/ د