به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ضیاالحق هاشم زهی فرماندار شهرستان نیک شهر در جلسه شورای اداری که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری برگزارشد با اشاره به تنوع زیستی و محیطی و نیز غنای قابلیتهای بی انتهای گردشگری شهرستان گفت:برای سرمایه گذاران بخش گردشگری در شهرستان نیکشهر فرش قرمز پهن خواهیم کرد.
ضیاالحق هاشم زهی ضمن اینکه خواستار حمایتهای لازم مدیران کل استانی از حوزه گردشگری شهرستان و سرمایه گذاران این بخش شد افزود: جذابیتهای گردشگری این شهرستان بویژه در روستاها، نهفته، اما بسیار شگفت انگیز و رویایی است بنابراین به همه مدیران تاکید شده است که نگاهی ویژه و حمایتی جهت سرمایه گذاری در این شهرستان داشته باشند.
او گفت: شرایط مورفولوژیکی نیکشهر فرصت خوبی را برای سرمایه گذاری در زمینههای گردشگری فراهم کرده است.
هاشمزهی ادامه داد: پخشایش غیر اصولی و هدفمند نواحی روستایی بدون توجه به نگاه آمایشی باعث شده مناطقی که نگاه خدمت را دارند ارائه خدمت گذاری به آنها بسیار ضعیف باشد.
او افزود: در شهرستانی که دارای تنوع زیستی، محیطی و ژئومورفولوژیکی است باید پخشایش خدمات را داشته باشد تا شاهد توسعه منطقه باشیم.
هاشمزهی با بیان اینکه از ۱۱ دهستان شهرستان ۹ دهستان دارای مدارس شبانه روزی است گفت: نبود راههای ارتباطی مناسب و مدارس شبانه روزی باعث ترک تحصیل دانش آموزان و از بین رفتن استعدادها شده است.
هاشمزهی در پایان سخنان خود گفت: اگر نتوانیم روستاهای قطب را شناسایی کنیم قطعا نمیتوان پخشایش مناسب نیروی انسانی و خدمات را داشته باشیم.
در ادامه جلسه ثریا سید زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان وبلوچستان هفته دولت هفته قدردانی و گرامیداشت شهیدان رجایی باهنر دانست و گفت : در هفته دولت سال جاری ۱۲۳ پروژه با اعتبار ۴۳۵ میلیارد تومان آماده افتتاح و تعداد ۱۳۸ پروژه با اعتبار ۳۶۰ میلیارد تومان آماده شروع عملیات اجرایی است.
سیدزاده گفت: ارتقای شاخصها باید اتفاق بیفتد ارتقای شاخصهای توسعه و خصوصاً توسعه انسانی که من با آقای مهندس هم در این خصوص موافق هستم، اما باید هزینههای شاخصهای هزینههای آموزش و هزینههای بهداشت و سرمایه فکری رو که تاثیر مثبتی درباره شاخص توسعه انسانی افزایش دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان وبلوچستان گفت: بخش صنعت باید فعال شود خطوط صنایع دستی گردشگری فرآوری و بستهبندی محصولات کشاورزی برای ایجاد اشتغال پایدار، استفاده از ظرفیت انرژیهای نو کسب و کارهای دانش بنیان مناطق تمرکززدایی از امور که مورد تاکید برنامههای اصلاح نظام اداری بخش پنجم است.
او افزود: همه مدیران باید تمرکز زدایی را برای خودشان از ستاد استان بگیرند و انجام دهند. متاسفانه به کارایی خیلی بیشتر از اثربخشی توجه کردیم.
او اظهار داشت: از برنامه راهبردی برای شناسایی پروژههای اولویتدار محرومیت زدایی از منطقه بلوچستان میتوان استفاده کنیم.
انتهای پیام/ع