تعدادی از معترضان به نحوه برگزاری آزمون سردفتری و مالباختگان پرونده طلای شادی صبح امروز در مقابل دادستانی تهران تجمع کردند.

تجمع تعدادی از شرکت کنندگان در آزمون سردفتری و مالباختگان طلای شادی مقابل دادستانی تهرانبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از شرکت کنندگان در آزمون سردفتری با تجمع مقابل دادسرای عمومی و انقلاب تهران خواستار ابطال این آزمون شدند.

همچنین در تجمع دیگری مقابل دادستانی تهران تعدادی از شکات پرونده طلایی شادی با تجمع مقابل دادستانی خواستار تسریع در روند رسیدگی به پرونده و همچنین پاسخ‌گویی متهمان این پرونده شدند.

لازم به ذکر است، آزمون سردفتری اسناد رسمی تیرماه سال ۹۷ پس از وقفه‌ای ۱۱ ساله برگزار شد، ولی همزمان با اعلام نتایج، موج گسترده اعتراضات به نحوه برگزاری و اعلام نتایج به‌راه افتاد.

این حجم متقاضی (پذیرش ۹۵۰ نفر از بین ۷۵ هزار متقاضی) و سال‌ها برگزار نشدن آزمون سبب شد کسانی که در آزمون موفق نبودند ابهاماتی را در خصوص آزمون مطرح کنند.

اهم ابهامات و اعتراضاتی که داوطلبان به آزمون سردفتری داشتند به‌شرح ذیل بود:

۱. اعلام نشدن شهر‌های محل برگزاری آزمون تا چند روز قبل از روز آزمون که مشکلاتی را برای داوطلبانی که باید به این شهر‌ها سفر می‌کردند، پدید آورد.

۲. سپرده نشدن برگزاری آزمون به سازمان سنجش که نهاد قابل اعتماد در برگزاری آزمون‌ها به‌شیوه استاندارد است.

۳. رعایت نشدن نکات امنیتی در برگزاری آزمون مانند پلمب نبودن دفترچه سؤالات و کدگذاری نشدن دفترچه‌ها.

۴. منتشر نشدن دفترچه سؤالات و پاسخنامه رسمی.

۵. تأخیر در اعلام نتایج و عدم اطلاع‌رسانی مناسب در این خصوص.

۶. قرار دادن نتایج بر سامانه‌ای ابتدایی و غیراستاندارد که از روز اعلام نتایج تاکنون با قطعی‌ها و اختلال مکرر و طولانی مواجه است و پاسخگو نبودن درخصوص ایرادات این سامانه.

۷. انتشار ندادن کارنامه، رتبه، تراز و هرگونه اطلاعاتی که تشریح‌کننده نتیجه علمی داوطلبان باشد.

۸. اعلام اسامی برابر با ظرفیت تعیین‌شده، در حالی که با عنایت به وجود مرحله مصاحبه و گزینش، سازمان قانوناً موظف به اعلام اسامی داوطلبان بیش از ظرفیت بوده است.

۹. تغییر در ظرفیت شهر‌ها و حذف یا اضافه شدن برخی شهر در مقایسه با جدول ظرفیت‌هایی که در زمان ثبت‌نام از سوی سازمان ثبت منتشر شد، بدون صدور اطلاعیه و اصلاحیه.

۱۰. توضیح ندادن درباره فرآیند جایگزینی افرادی که در مرحله مصاحبه علمی و عقیدتی حذف خواهند شد.

۱۱. پذیرش هم‌زمان چند نفر از اعضای یک خانواده در آزمونی با بیش از ۷۵ هزار داوطلب و حدود ۹۵۰ نفر ظرفیت.


بیشتر بخوانید:دیدار دادستان تهران با مردم و تعدادی از مالباختگان سکه ثامن


همچنین معترضان معتقد بودند اعلام نتایج به‌شیوه‌ای غیرمعمول صورت گرفته و سکوت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور باعث ایجاد ابهاماتی برای جامعه حقوقی کشور شده است.

پس از این اعتراضات رییس سازمان بازرسی کل کشور از ارسال پرونده مربوط به این آزمون به دیوان عدالت اداری خبرداد. اکنون این شکایت در دیوان در حال بررسی است.

انتهای پیام/

تجمع مالباختگان پرونده طلای شادی مقابل دادستانی تهران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار