دستیابی به این هدف از طریق رژیم غذایی ساده است؛ به‌عنوان مثال مصرف یک فنجان چای یک سیب، یک پرتقال، ۱۰۰ گرم بلوبری و ۱۰۰ گرم بروکلی می‌تواند بیش از ۵۰۰ میلی گرم از فلاونوئید‌ها را در اختیار بدن شما قرار دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلاونوئید‌ها رنگدانه‌های گیاهی است که باعث ایجاد رنگ‌های متنوع در میوه‌ها و سبزی‌ها می‌شود. فلاونوئید‌ها مقاومت گیاه به عوامل بیماری زا را افزایش می‌دهد. مصرف غذا‌های سرشار از فلاونوئید‌ها می‌تواند روشی برای پرهیز از ابتلا به بیماری‌های مرگباری مانند سرطان و بیماری قلبی باشد. به گفته پژوهشگران استرالیایی، در مطالعه ای، شرکت کنندگانی که کمترین میزان خطر مرگ مرتبط با سرطان یا بیماری قلبی را داشتند افرادی بودند که روزانه حدود ۵۰۰ میلی‌گرم از فلاونوئید‌ها را از منابع مختلف دریافت می‌کردند.

روزانه چه میزان فلاونوئید نیاز داریم؟


کاهش التهاب
دستیابی به این هدف از طریق رژیم غذایی ساده است؛ به‌عنوان مثال مصرف یک فنجان چای یک سیب، یک پرتقال، ۱۰۰ گرم بلوبری و ۱۰۰ گرم بروکلی می‌تواند بیش از ۵۰۰ میلی گرم از فلاونوئید‌ها را در اختیار بدن شما قرار دهد.

توانایی فلاونوئید‌ها در کاهش سطوح التهاب و بهبود عملکرد رگ‌های خونی، می‌تواند دلیل کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی در نتیجه مصرف این ترکیب گیاهی باشد.

مقابله با سرطان
همچنین پژوهشی جدید که در دانشگاه ادیث کاوان در استرالیا انجام شد، نشان داده است که ترکیبی قدرتمند که با مصرف برخی خوراکی‌ها مانند سیب و چای، دریافت می‌کنیم، توانایی محافظت از بدن مان را در برابر سرطان و بیماری قلبی دارد؛ به ویژه اگر به‌واسطه برخی عادات سبک زندگی نه چندان سالم در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری‌ها قرار داشته باشیم.

تعدادی از گیاهان حاوی فلاونوئید
بومادران، آویشن، گل راعی، سبزیجات، مرکبات و... است.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.