به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،حسین امیری معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در جلسه کنترل پروژههای سازمان مدیریت پسماند با اشاره به اینکه تحولات اساسی در سازمان پسماند شهرداری اصفهان در حال اجراست، خاطرنشان کرد: اقدامات زیربنایی بسیار خوبی در این سازمان انجام شده است و در تدوین برنامهها همواره به مسائل زیست محیطی توجه ویژهای میشود.
او با اشاره به اینکه در مسائل زیست محیطی نباید تنها به منافع اقتصادی توجه کنیم، اظهار کرد: تبدیل زباله به کمپوست یک حرکت زیست محیطی است که ما را به سمت توسعه پایدار سوق میدهد و در این زمیته باید منافع اقتصادی در اولویتهای بعدی باشد چراکه آنچه بیش از بیش اهمیت دارد حفظ محیط زیست است، زبالهای که میتواند منبع آلودگی و آلایندگی شهر باشد خود به خود با این ساختار و با احداث کارخانه، تبدیل به کمپوست میشود و در آینده حتی میتواند منافع مالی برای شهر و شهروندان هم در پی داشته باشد.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در ادامه با بیان اینکه هیچ زبالهای در شهر نباید دفن شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهر اصفهان در حدود ۵۰ درصد زباله تبدیل به کود میشود و این مسأله نقش اساسی در بحث رفع آلایندگی و مسائل زیست محیطی دارد. در مراحل بعد باید به سراغ این برویم که زبالهها را در فرآیندهای علمی به روغن، مواد نفتی یا حتی به گاز تبدیل کنیم.
امیری با اشاره به اینکه روزانه در اصفهان بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تن زباله تولید میشود، اظهار کرد: پروژه توسعه و اصلاح خطوط بازیافت با هزینهای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در حال اجراست و تا دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سازمان پسماند شهرداری اصفهان ابتکارات بسیار خوبی انجام شده، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات، جعبههای ایمنی (safety box که بسیار مورداستقبال مردم قرار گرفت.
امیری افزود: برای تأسیس کارخانه زباله سوز منتظر تأئیدیه دانشگاه علوم پزشکی هستیم که تعهد دهد تا ۱۰ سال آینده زباله بیمارستانی را تحویل سرمایه گذار دهد تا برای سرمایهگذار هم صرفه اقتصادی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات انجام شده در سازمان پسماند، جدا کردن پیمانکار زباله خشک از زبالهتر است، تصریح کرد: قبلا برای زباله خشک وتر یک پیمانکار وجود داشت و تفکیک در سرند و داخل خط صورت میگرفت، ولی در حال حاضر تفکیک بیشتر درب منازل انجام میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه تفکیک پیمانکار زباله خشک وتر نتایج بسیار خوبی داشته است، اظهار کرد: تا حدود دوماه قبل یعنی قبل از این اقدام، میزان زباله خشک کارخانه ۳۹ تن بود این در حالی است که با تفکیک، این میزان به ۸۱ تن رسیده است که این روند ظرف این مدت کوتاه روند بسیار خوبی بوده است.
انتهای پیام/م