رئیس قرارگاه اربعین استان کرمانشاه گفت: با توجه به تردد یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از مرز رسمی خسروی، ارائه خدمات درمانی به این تعداد زائر یک وظیفه سنگینی است که در این رابطه سه بیمارستان تخصصی صحرایی در مرز خسروی و شهر قصرشیرین برپا می‌شود.

سه بیمارستان تخصصی صحرایی در مرز خسروی برپا می شودبه گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، جعفر همتی روز یکشنبه در کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه در فرمانداری قصرشیرین گفت:این بیمارستان‌ها با همکاری ارتش، سپاه و جمعیت هلال احمر با نظارت دانشگاه علوم پزشکی و کمیته درمان برپا می‌شود.

او  ادامه داد: همچنین بیمارستان شهرستان قصرشیرین و بیمارستان‌های سرپل ذهاب و مراکز درمانی و همچنین ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی استان کرمانشاه با تمام توان برای ارائه خدمات لازم به زائران اربعین تجهیز و آماده هستند.

او اظهار داشت: ۵۰ پایگاه بهداشتی و همچنین ۵۰ دستگاه آمبولانس و ۱۰ دستگاه موتورلانس و ۱۰دستگاه اتوبوس آمبولانس برای ارائه خدمات درمانی از قصرشیرین تا مرز رسمی خسروی نیاز است که استقرار یابند.

رئیس قرارگاه اربعین استان کرمانشاه گفت: همچنین سه فروند بالگرد نیز در قصرشیرین و مرز خسروی مستقر می‌شود تا در صورت نیاز به کارگیری شوند.

او اضافه کرد: نصب ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مرز خسروی و مجموعه پایانه و یک هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیر قصرشیرین به مرز خسروی و همچنین بهره گیری از کمک شهرداران استان کرمانشاه و شهرداری منطقه ۱۳ تهران نیز برای تنظیف و پسماند و همچنین ایجاد پست قرنظینه در مرز نیز از دیگر اقدام‌های صورت گرفته از سوی کمیته درمان اربعین است.

فرماندار قصرشیرین هم در این جلسه گفت: اربعین فرصتی مناسب برای تقویت زیرساخت‌های بهداشتی درمان این شهرستان است و هم اکنون بیمارستان این شهرستان با امکانات مناسب فاقد پزشک و کادر درمانی متخصص است.

مرادعلی تاتار افزود: مردم قصرشیرین مرزداران وفادار نظام و دارای پیشینه مقاومت و ایثارگری در دفاع از نظام و انقلاب هستند از این رو شایسته امکانات مناسب هستند.

او ادامه داد: با توجه به جمعیت شناور شهرستان قصرشیرین از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخواست داریم نسبت به برطرف کردن دغدغه‌های درمانی مردم شهرستان توجه ویژه داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم در جلسه گفت: کمیته درمان درپنج بخش امداد فوریت‌ها و اورژانس پیش بیمارستانی، درمانی، بهداشت، غذا و پشتیبانی خدمات لازم را به زائران اربعین ارائه می‌کند که پیش بینی‌های لازم در راستای استقرار بیمارستان‌های صحرایی و کادر تخصصی و همچنین ارائه خدمات بهداشتی در ایام ترد صورت گرفته است.

دکتر محمودرضا مرادی افزود: ۲ درمانگاه خسروی با ۱۰ میلیارد ریال تجهیز شده است و هم اکنون برای خدمات رسانی به زائران کاملا آماده است.

او  ادامه داد: ۱۰ پایگاه اورژانس در مسیر قصرشیرین به خسروی،۲ پایگاه در محل پارکینگ‌ها و ۲ پد بالگرد در مرز خسروی نیز از دیگر امکانات پیش بینی شده برای زائران اربعین است.

او گفت: هم اکنون سه پشک متخصص شامل بیهوشی، اطفال و جراحی در بیمارستان شهرستان قصرشیرین مستقر هستند و تلاش می‌کنیم از ظرفیت اربعین برای جذب نیرو‌های متخصص برای استان کرمانشاه استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: بهترین امکانات در بیمارستان قصرشیرین شامل سه اتاق عمل مجهز، چهار بخش‌ای سی یو و سی سی یو و ۹۶ تخت، سونوگرافی و رادیولوژی قرار دارد که کادر تخصصی نیز به صورت موقت در ایام اربعین در این مرکز درمانی مستقر می‌شود.

مرادی گفت: در ایام اربعین یک هزار تن نیرو در بحث کمیته درمان به کارگیری می‌شوند و نظارت بر موکب‌ها و مکان‌های شناسنامه دارعرضه مواد غذایی و پذیرایی از زائران، نظارت بر اردوگاه‌ها و تامین سوخت خودرو‌ها از دیگر خدمات لازم از سوی این کمیته است.

 

 

انتهای  پیام/ز

 

آمادگی کرمانشاه برای پذیرش زائران اربعین 

برچسب ها: علوم پزشکی ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.