علی علیزاده دبیر کمیته سلامت دیجیتال وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از پیشنهادات شرکت های فعال در حوزه دیجیتال سلامت این بود که آیین نامه حوزه سلامت دیجیتال در وزارت بهداشت تدوین و رونمایی شود و تصمیم گرفتیم پس از تعامل با نهادهای مرتبط این آیین نامه را تدوین کنیم.
بیشتر بخوانید: شناسایی ۱۴۲ شرکت سلامت دیجیتال/ استفاده از جوانان در ساختار فناوریهای سلامت
دبیر کمیته سلامت دیجیتال وزارت بهداشت با اشاره به حوزه فعالیت اپلیکیشنهای سلامت در کشور بیان کرد: ۵٠ درصد اپلیکیشنهای سلامت در حوزه رژیم غذایی و تناسب اندام هستند و شاید نبود آیین نامه سلامت دیجیتال موجب شده اپلیکیشنهای تخصصی ایجاد نشوند.
او با بیان اینکه این آیین نامه در زمینه فعالیت شرکتهای سلامت دیجیتال تدوین شده است، ادامه داد: شرکتهای مشهور دنیا که بیشترین درآمدها را دارند در حوزه سلامت دیجیتال بیشترین سرمایهگذاری را داشته اند چراکه حوزه سلامت دیجیتال رو به رشد و جذاب است.
دبیر کمیته سلامت دیجیتال وزارت بهداشت با اشاره به شمار اپلیکیشن های حوزه سلامت گفت: اپلیکیشنها تخصصی در حوزه سلامت بسیار کم است و برای فعالیت اپلیکیشن های تخصصی در این حوزه باید قواعدی وجود داشته باشد.
علیزاده گفت: آیین نامه و سامانه ارزیابی شرکت های سلامت دیجیتال تا پایان شهریور راه اندازی خواهد شد تا شرکتهای سلامت دیجیتال به این سامانه مراجعه و فرآیندهای اخذ مجوز را طی کنند.
علیزاده با اشاره به حمایت وزارت بهداشت از شرکتهای حوزه دیجیتال سلامت گفت: با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی میتوانیم تا سقف ۵۰ میلیارد تومان از شرکتهای فعال در حوزه دیجیتال سلامت حمایت کنیم.
دبیر کمیته سلامت دیجیتال وزارت بهداشت اظهار کرد: در وزارت بهداشت بزرگترین رگولاتور دنیا که در حوزه سلامت دیجیتال فعالیت میکند رصد کردهایم تا بتوانیم آیین نامه بومی برای فعالیت شرکت های دیجیتال سلامت تدوین کنیم.
علیزاده بیان کرد: در حوزه سلامت دیجیتال باید به امنیت بسیار توجه کنیم و اهمیت اینکه یک رگولاتوری در این حوزه وجود داشته باشد، حس میشود.
دبیر کمیته سلامت دیجیتال وزارت بهداشت تاکید کرد: وقتی یک محصول تجهیزات پزشکی میخواهد وارد بازار شود باید استانداردهایی داشته باشد که سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی مجوز لازم را صادر میکند، در حوزه سلامت دیجیتال هم باید مرجعی داشته باشیم تا مجوزهای لازم را صادر کند.
انتهای پیام/