![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین حوادث امروز (چهارشنبه سیام مردادماه سال ۹۸) را میتوانید در این بسته خبری بخوانید.
میلاد که چندی پیش گزارشی دربارهی او با تیتر بازیگری زیر سایه حکم اعدام منتشر شد به تازگی داستان زندگی خود را شرح داد.
حوالی ساعت ۰۶:۲۰ یک دستگاه کامیون کشنده ماسه ساختمانی در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید باقری واژگون شد.
باج خواهی مداوم پدر شیشهای از همسرش، سرنوشت شومی را برای دخترشان رقم زد و آینده او را دود کرد.
پلیس راهور فاتب روز گذشته، حین گشت زنی در مسیر خیابان پیروزی فلکه دوم نیروی هوایی با موتور سیکلت بدون راکبی مواجه شدند.
تیمور ۱۶ ساله به خاطر حسادت خانواده اش را قتل عام کرد.
حوالی ساعت ۰۷:۱۵ امروز یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ در موقعیت خیابان ایوانک رمپ ورودی به بزرگراه یادگار امام (ره) واژگون شد.
مهاجمان نقابداری که سلاح سرد وحشتناکی شبیه خنجر را بر سر چماق بسته بودند، مرد ۴۲ سالهای را در وسط خیابان سی و یکم (منطقه شهید علیمردانی) مشهد به قتل رساندند و از صحنه جنایت گریختند!
شب گذشته درمحدوده بزرگراه آزادگان مسیرشرق به غرب رجایی تصادف شدیدی مابین پراید، پژو، موتورسیکلت رخ داد.
دختر جوان از بازداشت در یک میهمانی تا اعتماد به جوان فریبکار، هرآنچه بر سرش آمده بود را تعریف کرد.
زن ۳۳ ساله در حالی که آه بلندی میکشید، داستان زندگیاش را به کارشناس اجتماعی کلانتری شرح داد.
مسافر ایرانی ترکیه طراح یک گروگانگیری ۲۰۰ میلیونی در تهران است. همسر این مرد که به تنهایی به ایران بازگشته است وقتی پاسخ شوهرش را پشت گوشی تلفن شنید شوکه شد.
معمای قتل شیطانی یک زن تهرانی پس از گذشت ۱۱ سال به بن بست خورد.
مرد قاتل که یک بار از چوبه دار نجات پیدا کرده بود پس از آزادی بار دیگر مرتکب قتل شد و پروندهاش به دادگاه کیفری استان تهران رفت، اما این بار نیز توانست با جلب رضایت خانواده مقتول از مجازات قصاص رهایی یابد.
دزد سابقه داری که محله ابراهیم آباد مشهد را به هم ریخته بود، در یک عملیات تعقیب و گریز طولانی و با شلیک گلوله در چنگ نیروهای انتظامی گرفتار شد.
جوانی که شب سه شنبه گذشته و در یک نزاع خونین بعد از مجلس عروسی، جوان دیگری را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود، نیمه شب گذشته در مخفیگاهش به چنگ پلیس افتاد و این گونه خواب از چشمانش رخت بربست!
در حال تکمیل...