به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، محمد گرشاسبی گفت: به دلیل تهیه نشدن وسایل بخش آنژیوگرافی در بیمارستان مدنی لیست انتظار افراد در نوبت عمل زیاد است و متاسفانه، چون وسایل خریداری نشده عملی انجام نمیشود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برای عمل جراحی گِرفت و بالون در این بیمارستان نداریم و مریض مجبور میشود جهت درمان به شهر دیگر مراجعه کند در حالیکه اگر امکانات فراهم شود از مراجعه بیمار به استانهای دیگر جلوگیری میشود.
این فوق تخصص جراحی عروق و اندووسکولار با اشاره به اینکه به عنوان مثال اگر مریضی بخواهد برای درمان به تهران برود با هزینههای امروز رفت و برگشتش ۲۰۰ هزار تومان میشود و این به جز هزینههای درمان است و آنان توانایی رفت و آمد را ندارند، افزود: باید امکانات لازم را در استان فراهم کنیم تا مردم از خدمات بهرهمند شوند، البته با آمدن رئیس جدید دانشگاه همت دوچندان خواهد شد.
گرشاسبی با بیان اینکه بخش جراحی عروق برای اولین بار است که در لرستان افتتاح میشود، افزود: در حال حاضر اتاق عمل این بخش را راهاندازی کردیم و به مرور بخش جراحی عروق را نیز راهاندازی خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: اگر همکاریهای لازم صورت گیرد از اعزام بیماران عروقی به خارج استان جلوگیری خواهد شد و مرگ و میر بیماران ترومایی، دیابتی و عروقی کاهش مییابد و از قطع عضو بسیاری از بیمارانی که ناشی از آسیبهای عروقی، انسداد شریانی، تروموزهای وریدی، جلوگیری میشود.
این فوق تخصص جراحی عروق و اندووسکولار بیان کرد: اگر همکاری با ما بیشتر شود امکان پیوند کلیه هم در این مرکز بیمارستان شهید رحیمی راهاندازی شود، توانایی و علم آن است و نیازمند همت مسئولین هستیم.
گرشاسبی با بیان اینکه برای تجهیز امکانات تاکنون بخش جراحی عروق و پیوند را در این بیمارستان نداریم و باید این بخشها تجهیز و راهاندازی شود و نیروهای آموزشدیده آن جذب شود، عنوان کرد: البته اتاق عمل افتتاح شده و این شروع کار است که باید تجهیزات مصرفی آن خریداری شود که هزینهبر بوده و نیروهای آموزشدیدهای جذب کنیم، اگر این دو کار رخ دهد از لحاظ علمی و مهارتهای عملی توانایی انجام تمام اعمال جراحی عروق (جراحیهای باز و اندو وسکولار داخل عروقی) قابل انجام است و نیاز استان را برآورده کنیم و جلوی اعزام بیماران به استانهای دیگر را بگیریم.
وی بیان کرد: در درمانگاه بیمارستان به طور متوسط روزانه ۳۰، ۴۰ نفر مریض عروقی ویزیت میشود، عموماً بیماران عروقی از سن ۳۰ سال به بالاست البته در کودکان و نوجوانان هم این بیماری دیده شده است.
انتهای پیام/د