به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، پروانه نیک مرام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه دولت با راهبرد اشتغال روستایی-عشایری برای توسعه این مناطق برنامه ریزی کرده است، عنوان کرد: مشاغل خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد محسوب میشود که ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینههای مربوط به خرید و یا اجاره و رهن کارگاه و امکان مشارکت سایر اعضای خانواده را به همراه دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده و همچنین پیگیری و رایزنیهای لازم 100 درصد اعتبارات مشاغل خانگی سال 97 جذب شد که این مهم به نوعی کم سابقه بوده است.
نیک مرام سهم این استان از یارانه دستمزد را 12 میلیارد و 850 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: طبق ابن طرح 40 درصد دستمزد کارگران را دولت و 60 درصد دیگر را کارفرمایان پرداخت میکنند.
او با اشاره به اینکه طرح یارانه دستمزد با هدف تثبیت و ایجاد شغل در شرایط تحریم در دستور کار دولت و بویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است، تصریح کرد: این طرح در 8 استان کشور با نرخ بیکاری بالا از جمله کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان در دست اجرا است.
نیک مرام بیان کرد: در ابتدای اجرای این طرح، کارآفرینانی که فارغ التحصیلان با حداکثر 28 سال سن را بکار میگرفتند مورد حمایت قرار میگرفتند ولی هم اکنون دیپلمها و با حداکثر سن 35 سال مشمول میشود.
و ی با بیان اینکه پیمانکاران، کارفرمایان و تعاونگران مشغول در شهرستانهای مختلف به غیر از مرکز استان تا دو سال میتوانند از مزایای این طرح بهره مند باشند، گفت: اجرای طرحهای اشتغال فراگیر، مشاغل خانگی، اشتغال حمایتی و طرح کارورزی از دیگر برنامههای در دستور کار برای مهار بیکاری است.
انتهای پیام/د