مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است.

طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذاییبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در جمع مسئولین کشتارگاه های طیور استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرای استان گفت: طرح فوق یک طرح ترویجی است که باید با همکاری سایر نهادها و حمایت تمام کشتارگاه های طیور انجام شود و برای اجرای این مهم، ضمن انجام نظارت ها و بازدیدها بایستی تجهیزات لازم در کشتارگاه ها فراهم شود.

او افزود: قرار است از مرحله ای به مرحله ای بالاتر و بهتر در زمینه بهداشت گوشت مرغ برسیم و این امر اجتناب ناپذیر است و ما هم هر نوع حمایتی بتوانیم انجام خواهیم داد.

شریعتی گفت: انجام این طرح برای کشتارگاه ها سودآور و برای مردم نیز سبب تولید محصول با درجه بهداشتی بالاتر خواهد شد که این موضوع در تامین سلامت و امنیت غذایی بسیار اثرگذار است.

او ادامه داد: کشتارگاه هایی که در این خصوص همراهی نداشته باشند در آینده متضرر خواهند شد و مسول این ضرر نیز خود آنها خواهند بود.

انتهای پیام//ف.ح
 
 

طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ برای کشتارگاه ها سودآور است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.