به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پرداخت دیه از سوی بیمهگذاران یکی از مهمترین راهکارهای حل دعاوی کیفری است؛ در این نوع دعاوی و زمانی که مجرم ملکلف به پرداخت دیه میشود میتواند از بیمه گذاران کمک بگیرد و بخشی از دیهای که توسط بیمه گذاران بیمه شده است را از نهاد بیمهای مخصوص دریافت کند.
در دعاوی که منجر به پرداخت دیه از سوی دادگاه میشوند اگر فرد بیمه داشته باشد باید دیه خود را از سوی بیمه گذار پرداخت کند، اما چگونگی پرداخت دیه از طریق بیمه گذار دارای رویههای مختلفی است.
الهام اسفندیاری وکیل پایه یک دادگستری در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چگونگی پرداخت دیه از سوی شرکتهای بیمه گذار اظهار کرد: شرکتهای بیمه گذار میزان دیهای که از قبل در قرارداد خود مشخص کردهاند را پرداخت میکنند.
بیشتر بخوانید: الزام وکلا به بارگذاری پروانه وکالت در سامانه کسب و کار
او ادامه داد: مابه التفاوت میزان دیه مشخص شده از طریق رأی دادگاه و میزانی که شرکت بیمه گذار موظف به پرداخت آن نیست را باید از صندوق خسارات مالی دریافت کرد.
اسفندیاری با اشاره به اینکه دادگاه تنها میزان دیه را در حکم خود مشخص میکند، گفت: هر میزانی که دادگاه مشخص کند باید به فرد آسیب دیده پرداخت شود و اگر شخصی بیمه داشته باشد میزان تعیین شده از طریق بیمه پرداخت میشود و مابقی آن را باید از منابع صندوق خسارات مالی به فرد آسیب دیده داده شود.
انتهای پیام/