مسعود ذو الحواری، رئیس نظام دامپزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، گفت:۳۰۰ ناظر بهداشتی برفعالیت حدود ۵۰۰ رستوران ومراکز طبخ غذا در استان نظارت دارند.
او با بیان اینکه امنیت غذایی به نظارت دقیق مسولان فنی بهداشتی و ناظرین دامپزشکی بستگی دارد، افزود: دامپزشک نقش مهمی در سلامت غذا دارد و حضور این ناظران در مکانهای عرضه و طبخ موادخامی دامی ضزوری است که سازمان دامپزشکی با جدیت این موضوع را پیگری میکند.
او با بیان به اینکه رستورانهای استان همدان امنترین رستورانهای ایران هستند گفت:نظارت دامپزشکی استان همدان بر رستورانها و مواد خام دامی از طریق ناظران مسول فنی و بهداشتی است که به صورت مستمر در رستورانها وفست فودها انجام میشود .
ذو الحواری اظهار داشت:حضور گردشگران در استان همدان نظارت بر مواد خام دامی بیشتر تشدید شده است.
قیطران فر، کارشناس آزمایشگاه دامپزشکی استان با اشاره به اینکه تمامی مواد پروتینی گوشت و مرغ زیر نظر مسول فنی وارد رستورانها میشود گفت:در صورتی که مسول فنی تخلفات رستورانها و مراکز عرضه گوشت ومرغ را گزارش نکند براساس آیین نامه دامپزشکی با آنها برخورد قضایی خواهد شد.
انتهای پیام/م