به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هیأت وزیران در جلسه روز چهارشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری، آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی را تصویب کردند.
تهیه، عرضه و یا واگذاری آثاری از قبیل رساله، پایان نامه، مقاله، طرح پژوهشی، کتاب، گزارش یا سایر آثار مکتوب پژوهشی - علمی و یا هنری اعم از الکترونیکی و غیرالکترونیکی توسط هر شخص به قصد انتفاع و به عنوان حرفه یا شغل - با هدف ارائه کل اثر و یا بخشی از آن توسط دیگری به عنوان اثر خود، جرم بوده و مرتکب یا مرتکبان علاوه بر واریز وجوه دریافتی به خزانه دولت مشمول مجازات میشود.
بیشتر بخوانید: روحانی: ایران همواره آماده روابط دوستانه با همه کشورهای اسلامی است
آیین نامه فوق با هدف برخورد با مراکز فروش پایان نامه، مقالات علمی و امثال آن و نیز با رویکرد پیشگیری و مقابله با تقلب علمی در سطح مؤسسه تهیه و تدوین شده است.
همچنین به موجب آیین نامه مذکور، افرادی که با ارائه پایان نامه جعلی موفق به دریافت مدرک تحصیلی شده اند، حتی پس از فراغت از تحصیل، مدرک تحصیلی حاصل از تقلب آنان ملغی الاثر خواهد شد.
براساس مصوبه دیگر هیأت وزیران، مهلت انجام ترتیبات افزایش سرمایه و همچنین ثبت آن در اداره ثبت شرکتها و دفاتر قانونی برای آن دسته از اشخاص حقوقی که در سالهای ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۴ نسبت به تجدید ارزیابی داراییهای خود اقدام نموده اند، تا پایان سال ۱۳۹۸ تمدید شد.
با تصمیم هیأت دولت، کارگروهی با مسئولیت وزارت کشور و دستگاههای اجرایی ذی ربط موظف شد تا نسبت به پایش مستمر و جلوگیری دائمی از هرگونه کشت با استفاده از آبهای نامناسب، ممانعت از عرضه و معدوم نمودن محصولات آلوده، برخورد با متخلفان رهاسازی فاضلاب در مسیلهای منتهی به جنوب شهر تهران، پرداخت هزینه نکاشت به کشاورزان دارای حقابه معتبر متناسب با حقابه مذکور، جایگزینی موقت کشتهای قانونی موجود با زراعت چوب یا پنبه (محصولات غیر خوراکی) با حمایت مالی لازم، تغییر در روشهای آبیاری تا زمان اتمام پروژه احداث تصفیهخانه فاضلاب جنوب شهر تهران، برخورد با متخلفان فاقد حقابه اقدام نماید.
انتهای پیام/