مدیر دفتر توسعه فناوری تجاری دانشگاه علم و صنعت گفت: بیش از ۷۰ درصد شاغلان در زمینه‌های تخصصی رشته‌های تحصیلی خود، فعال هستند.

بیش از ۷۰ درصد شاغلان در زمینه رشته تحصیلی‌شان کار می‌کننداسماعیل خان میرزا، مدیر دفتر توسعه فناوری تجاری، کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طبق بررسی های میدانی،  میزان اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه علم و صنعت به خصوص در تحصیلات تکمیلی به ۹۰ درصد می‌رسد.

او با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت بیشتر به دنبال افزایش کیفیت اشتغال فارغ التحصیلان است، افزود: بیش از ۷۰ درصد شاغلان در زمینه‌های تخصصی رشته‌های تحصیلی خود، فعال هستند.

خان میرزا در ادامه تصریح کرد: هدف عمده حوزه کارآفرینی، سرآمدی در کارآفرینی دانش بنیان است به همین دلیل برنامه‌های متنوعی انجام شده که یکی از آنها آماده کردن بستر‌ها است.

او تصریح کرد: جزو دانشگاه‌هایی هستیم که آیین‌نامه مالکیت فکری و آیین‌نامه نحوه سهام‌دار شدن دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در هیئت امنای دانشگاه مصوب شده است.

مدیر دفتر توسعه فناوری تجاری، کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه این امر باعث آسودگی خاطر اعضای هیئت علمی، برای انجام ابداعات و اختراعات می‌شود، گفت: یک مرکز نوآوری در حوزه دانشگاه ساخته شده که حدود ۳۰ تیم نوآور در آن مشغول به کار هستند، برخی از شرکت‌ها نیز در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند.
بیشتر بخوانید:  سونامی پذیرش دانشگاه‌ها برای بازار کار، خروجی دارد؟
خان میرزا در پایان بیان کرد: یک مرکز نوآوری نیز در داخل مرکز تا بهمن امسال و دو مرکز نوآوری که در حال بازسازی است که تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود. 
 
انتهای پیام/

افتتاح دو مرکز نوآوری در آینده نزدیک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار