علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از مردم به دلیل حوادث ترافیکی فوت میکنند یا دچار آسیب جدی میشوند، آمار سالیانه مرگ و میرهای حوادث جادهای نسبت به استاندارد دنیا بالاتر است به طوری که بیش از ۱۶ هزار نفر بر اثر حوادث تروما جان خود را از دست میدهند.
وی ادامه داد: دستگاههای مرتبط مانند پلیس راهور، قوه قضائیه، وزارت بهداشت و حتی رسانه با هدف کاهش حوادث ترافیکی و سوانح جادهای جلسات متعددی را برگزارمی کنند که نتیجه آن امضای تفاهم نامه همکاری بین ارگانهای ذیربط در زمینه حوادث ترومایی است و در این زمینه یک سند ملی تدوین می شود.
رئیسی تاکید کرد: سند ملی ترافیک با نظر همه ذی نفعان تدوین شده و بر اساس مصوبهای بین دستگاههای ذیربط به تصویب رسیده است تا ۳ ماه آینده سند ملی ترافیک باید آماده شود و مورد تایید مراجع ذی صلاح قرار بگیرد که پس از این مرحله سند ملی ترافیک به سازمانهای مربوطه در سراسر کشور جهت انجام مقدمات ابلاغ میشود.
بیشتر بخوانید: افزایش فوتیهای حوادث ترافیکی
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: سند ملی ترافیک یک تفاهم نامه یکپارچه و مشترک بین سازمانهای مختلف از جمله وزارت بهداشت، پلیس راهور و سازمان اورژانس کشور است و سهم هر دستگاه و وظایف ارگانها در این سند به طور دقیق مشخص شده است.
انتهای پیام/