به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بیژن حسینپور رئیس شبکه دامپزشکی لردگان گفت: به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، چهار اکیپ سیار به خدماترسانی مشغول است و یک اکیپ ثابت نیز در شبکه دامپزشکی این شهرستان حضور دارد.
او افزود: فعالیت کشتارگاه سنتی دام این شهرستان در روزهای عرفه و عید قربان برقرار است و ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی نیز مشغول به ارائه خدمات بهداشتی و شرعی به حجاج و شهروندان هستند.
حسینپور اضافه کرد: اکیپهای نظارت بهداشتی این شبکه آمادگی دارند تا هنگام خرید دام با انجام معاینات بالینی، سلامت دام قربانی را تأیید کنند و سپس در کشتارگاه دام این شهرستان خدمات بازرسیهای بهداشتی و شرعی را ارائه نمایند.
او ادامه داد: افرادی که به نیت نذر دامی را ذبح میکنند، قبل از مصرف لاشه و آلایشهای خوراکی دام قربانی، آن را به مدت حدود ۲۴ ساعت در پیشسرد (یخچال با دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) قرار دهند و سپس آن را قطعهبندی و مصرف کنند.
لردگان از شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری میباشد که مرکز آن (شهر لردگان) در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شهرکرد قرار دارد.
انتهای پیام/ف