به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سهیل کیانی پور مدیر روابط عمومی شرکت برق قم گفت: سال گذشته به دلیل نبود بارندگی و مصرف بالای برق، خاموشیها بدون برنامه ریزی قبلی در استان اعمال شد.
او اضافه کرد: امسال با تفاهم نامههای منعقد شده با کشاورزان و بخشهای صنعتی، سهمیه بندی و مدیریت درستی برای مصرف برق صورت گرفت.
کیانی پور ادامه داد: از سوی دیگر برق ادارههایی که حد مجاز مصرف را رعایت نکردند، قطع شد و همین مساله نیز باعث ترغیب دستگاهها به صرفه جویی در مصرف برق شده است.
به گفته کیانی پور، امسال با بیش از سه هزار و ۱۰۰ مشترک صنعتی و کشاورزی قرارداد منعقد شد تا در ساعات پیک مصرف نسبت به کاهش در مصارف صنعتی و خاموش کردن چاههای آب اقدام کنند.
مدیر روابط عمومی شرکت برق قم عنوان کرد:ساعت پیک مصرف برق در تابستان از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور در نظر گرفته میشود که از ساعت ۱۲ تا ۱۷ و سه ساعت پس از غروب آفتاب است.
او ادامه داد: از مشترکان اداری و عمومی نیز درخواست شده تا از ساعت ۱۱ تا ۱۵ کاهش مصرف داشته باشند و در ساعات پیک از دیزل ژنراتور استفاده کنند.
کیانی پور تاکید کرد: تا زمانی که الگوی مصرف برق از سوی مشترکان رعایت شود و حوادث غیرمترقبه در تولید برق رخ ندهد، اطمینان خاطر میدهیم هیچ خاموشی با برنامهای در استان اعمال نخواهد شد.
تداوم گرما به تجهیزات برقی سطح شهر آسیب میرساند و هر چه درجه حرارت بالا رود، آستانه تحمل دستگاهها پایین میآید.
مدیر روابط عمومی شرکت برق قم به سرقت تابلوها و درهای پستهای برق اشاره کرد و گفت: این اتفاق متاسفانه به گونهای خاص در کانالهای خبری منعکس میشود که بدون پرداختن به علت مساله، شرکت برق محکوم میشود.
کیانی پور افزود: در حالی که به محض اطلاع، ماموران اداره برق در محل حضور مییافتند و اقدام به تعمیر مینمایند.
سال ۹۶، حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت و سال گذشته نیز سه هزار و ۳۶۴ میلیون کیلووات ساعت انرژی برق در استان قم مصرف شده است.
در حال حاضر حدود ۵۶۰ هزار مشترک برق در قم فعال است و ۱۲.۵۵ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۸۸ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای پیام/ح