![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ مراد مرادی کرناچی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با تبریک روز و هفته خبرنگار گفت: خبرنگاران به عنوان سفیران فرهنگی در حوزه ارتقاء مسائل اجتماعی و احساس امنیت در تلاش هستند.
او گفت: اولویت فرمانده انتظامی پایتخت شفافیت و سرعت در اطلاع رسانی بدون هیچ رانت خبری است که در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: جذب خبرنگاران افتخاری در پلیس پایتخت
سرهنگ مرادی تصریح کرد: در ۴ ماهه امسال نزدیک به ۲۰۰۰ دقیقه مصاحبه تلویزیونی و ۳۵۰۰ دقیقه مصاحبه رادیویی با روسای پلیس پایتخت انجام شده که در مجموع ۱۲۰۰ مصاحبه خبری و ۸۰ مورد نشست خبری با اصحاب رسانه داشتیم.
انتهای پیام/