به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی درباره برنامههای هفتگی دولت در توئیترش نوشت: «پس از چندین جلسه بررسی موضوع فعالیت ارز دیجیتال (بیت کوین) در کمیسیون اقتصادی دولت با حضور کارشناسان مختلف، این موضوع در دو جلسه هیأت دولت مورد بحث قرار گرفت».
وی افزود: «موضوع فعالیت بیتکوین از چند جنبه قابل بررسی است: بعد پولی–مالی؛ استفاده از انرژی ارزان و کنش اقتصادی مردم، استفاده از انرژی ارزان و برق یارانهای برای فعالیت در صنعت بیت کوین یکی از دغدغههای مطرح بود که برای جلوگیری از سوءاستفاده از انرژی ارزان مقرر شد افراد مایل به فعالیت در این صنعت اقدام به تأسیس نیروگاه برق کنند و قیمت گاز این نیروگاهها نیز نزدیک بهگاز صادراتی باشد».
سخنگوی دولت در ادامه نوشت: «روز هشتم مرداد جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور رئیس جمهوری و جمعی از وزرا برگزار شد و در این جلسه گزارشی نگرانکننده درباره افزایش سطح زیر کشت مواد مخدر در منطقه بهویژه در بصره عراق، افزایش اعتیاد در میان زنان افغانستانی، افزایش قاچاق به اروپا و رواج فروش اینترنتی مواد مخدر ارائه شد».
وی افزود: «گزارش شیوع شناسی مواد مخدر در ایران هم مورد بررسی قرار گرفت که پس از آن رئیس جمهوری بر اولویت پیشگیری و درمان زنان و کودکان و نوجوانان و جوانان معتاد تأکید کردند. آموزش و هشدارهای صحیح به خانوادهها، تبلیغات مؤثر، استفاده از سمنها و ایجاد تسهیل برای تشکلهایی که در این زمینه فعالیت میکنند از دیگر موضوعات مورد بحث بود. به گمان من به جای مبارزه دولتی باید جامعه محور کردن و حتی خانواده محور کردن مبارزه با مواد مخدر را سامان دهیم. بحث مهم دیگر در شیوع شناسی، گسترش اعتیاد به طبقات اجتماعی مختلف حتی در محیطهای صنعتی است. مطالعه علت شناسی برای پیشگیری، امری ضروری است».
ربیعی در ادامه به معضلات زیستمحیطی اشاره کرد و گفت: «شنیدم که حدود ۱۰ سال پیش دو جاده از قزوین به سمت رحیم آباد و تنکابن کشیده شده با ۲۱۰ کیلومتر طول پروژه نیز هست؛ یکی از مسئولان محیط زیست میگفت شرط یک مقام سیاسی منطقه برای واگذاری کارخانه فولاد به فردی، کشیدن یک جاده بود».
وی اضافه کرد: «آثار تخریبی این نوع تصمیمات بر محیط زیست امروز کاملاً مشهود است، یکی از حاضران در جلسه میگفت محیط زیست ارث پدری قابل تقسیم نبود، اما وارث آن فرزندان ما هستند».
ربیعی درباره طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز نوشت: «اعضای دولت معتقد بودند با بودجه دولت و شرایط اقتصادی کشور نیازی به تشکیل این وزارتخانه نیست و بار مالی جدیدی ایجاد خواهد کرد. از نظر من ایجاد ساختار و سازمان و وزارتخانه که از امور اجرایی است و بنا به ضرورت باید توسط دولت در پاسخ به خواست جامعه ایجاد شود و در غیر این صورت به نفع اقتصاد کشور نخواهد بود».
وی در موضوع حجاب و تغییرات اجتماعی نیز گفت: «در اینگونه موارد نیازمند توجه به تغییرات ارزشی و نسلی هستیم که بدون رفتارهای فرهنگ ساز مبتنی بر درک تحولات سبک زندگی و تغییرات نگرشی ناشی از آن راهکارهای متکی بر تغییر رفتار به سرانجامی نخواهد رسید».
انتهای پیام/