به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضاییه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم قضایی اظهار کرد: تمام مدیران سعی دارند که کارها را ارتقا دهند.
او با اشاره به اینکه قوه قضاییه یکی از قوای نظام جمهوری اسلامی ایران است، افزود: قوه قضاییه دو وظیفه مهم دارد که یکی از آنها، نظارت است.
معاون اول قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه باید بر همه دستگاههای اجرایی نظارت کند تا حرکت آنها در مسیر قانون باشد.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای با بیان اینکه وظیفه مهم قوه قضاییه، تحقق عدالت در جامعه است، تصریح کرد: نیروی انسانی میتواند این اهداف را محقق کند.
او با طرح این سوال که کدام نیروی انسانی میتواند اهداف جمهوری اسلامی را محقق کند، افزود: نیروی انسانی زمان شناس، عالم، متعهد و دلسوز میتواند اهداف کشور را محقق کند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: شخصی که میخواهد حق را در جای خود بگذارد، باید عالم، پرهیزکار باشد و هوای نفس، تشکیلات، تهدیدات و تطمیعها نباید در او اثر کند و مودب با اسلام و ولایت پذیر باشد.
بیشتر بخوانید: ضرورت استفاده بیشتر از ظرفیت کارشناسی در کشور
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای ادامه داد: اگر دانشگاه علوم قضایی و پژوهشگاه به وظایف خود به درستی عمل کنند، میتوانیم در آینده نیروهای پاک و متعهد داشته باشیم.
او افزود: در گام دوم انقلاب باید حرکت جهشی داشته باشیم و بدانیم که کجا دشمن ما را به انحراف برده و از اهداف جمهوری اسلامی ایران عقب رانده است.
معاون اول قوه قضاییه گفت: امروز ما در مسائلی عقب هستیم و اگر با سرعت عادی حرکت کنیم، هیچ گاه به کشورهای پیشرفته نمیرسیم، بنابراین باید حرکت جهشی داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای تصریح کرد: امروز باید نیروهای کادر تربیت و از جوانان استفاده کنیم، چراکه از این مجرا حرکتها شتاب دار میشود.
او افزود: ما هر جا از آموزههای دینی و وحی استفاده کردیم، جلو افتادیم و هر جا که خواستیم از ترجمههای دیگران استفاده کنیم، چه در سیاست و چه در قوه قضاییه عقب افتادیم و به انحراف رفتیم.
معاون اول قوه قضاییه گفت: باید در انتخاب افراد اولویتها را تشخیص دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای تصریح کرد: آقای شریعت باقری رئیس سابق دانشگاه علوم قضایی از افرادی است که از روزهای اول تأسیس دانشگاه حضور داشت و در بخشهای مختلف قوه قضاییه خدمت کرده است.
معاون او قوه قضاییه گفت: آقای فرید محسنی رئیس جدید دانشگاه علوم قضایی فردی پژوهشگر است و سالیان زیادی در کسوت استاد در دانشگاههای مختلف و به عنوان پژوهشگر با قوه قضاییه، مجلس و دولت همکاری داشته است.
در ادامه این مراسم شریعت باقری رئیس سابق دانشگاه علوم قضایی گفت: دانشگاه علوم قضایی امروز در شرایط با ثباتی قرار گرفته و در حال حاضر اقبال به سمت این دانشگاه زیاد شده است.
او افزود: در دانشگاه علوم قضایی در حوزه آموزش بخش زیادی از دانشجویان کارشناسی ارشد بورسیه شدند. در کنکور نیز در گذشته از رشتههای نظری دانشجو قبول میکردیم، اما چند سالی است که فقط از متقاضیان رشته علوم انسانی دانشجو پذیرش میکنیم.
رئیس سابق دانشگاه علوم قضایی گفت: در حال حاضر ۳۷ دانشجو با رتبه تک رقمی، ۲۱۴ دانشجو با رتبه دو رقمی و ۳۴۴ دانشجو با رتبه زیر ۵۰۰ در دانشگاه علوم قضایی تحصیل میکنند.
همچنین در ادامه سید حجت الله علم الهدی رئیس جدید پژوشگاه قوه قضاییه گفت: مخاطب رهبری در گام دوم انقلاب جوانان هسنند و اگر ما جوانان در این مسیر ذرهای کوتاهی کنیم، نمیتوانیم پاسخ خون شهدا را بدهیم.
او افزود: پرچم دار جوان گرایی مقام معظم رهبری هستند و در حکمی هم که به رئیس قوه قضاییه دادند، خواستند در انتصابات از جوانان استفاده کنند، البته جوان گرایی به معنی کنار گذاشتن افراد با تجربه نیست.
رئیس جدید پژوشگاه قوه قضاییه تأکید کرد: پژوهشگاه قوه قضاییه نیاز به تحول دارد تا تحقیقاتی که در پژوهشگاه انجام میشود، به قوه قضاییه منعکس شود و نه اینکه فقط به انتشار مقالات اکتفا کنیم.
علم الهدی بیان کرد: پژوهشگاه باید پل ارتباطی بین جامعه نخبگان و روحانیون و قوه قضاییه باشد.
انتهای پیام/