سید مهدی موسوی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، گفت: با توجه به گرم بودن هوا و خطرات مرتبط با دام و همچنین تب کریمه کنگو، ذبح قربانی باید در کشتارگاههای زیر نظر دامپزشکی صورت گیرد.
موسوی پور با بیان اینکه آوردن دام زنده به منازل جهت ذبح باعث انتقال بیماری ها و کنه دام به محل زندگی افراد می شود افزود: همشهریان به هیچ وجه اقدام به کشتار دام در معابر، خیابان ها و مناطق غیر مجاز نکنند در غیر این صورت با افراد متخطی برخورد می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان یزد ادامه داد: هم استانی های عزیز بلافاصله پس از دریافت گوشت نذری، آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند و بعد از آن اقدام به خرد کردن گوشت کنند.
موسوی پور اظهارداشت: نظارت بهداشتی بر دام از قبیل، نظارت قبل از کشتار، نظارت بعد از کشتار و حین کشتار توسط مسئول فنی و بهداشتی کشتارگاه صورت میگیرد و در صورت مشاهده هر نوع گوشت ناسالم از ورود به چرخه مصرف جلوگیری خواهد شد.
او با اشاره به اینکه شهروندان میتوانند از ساعت ۶ الی ۱۳ روز عیدقربان به کشتارگاه های مجاز زیر نظر دامپزشکی مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: تمام مراحل ذبح دام زیر نظر ناظران شرعی و بهداشتی در محل کشتارگاه صورت میگیرد و همچنین خواندن دعای قربانی، در محل انجام میگیرد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان یزد ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم دام زنده مرغوب از طرف صنف قصابان استان، هر کیلوگرم دام زنده مرغوب با قیمت ۴۵ تا ۴۸هزار تومان عرضه می شود.
موسوی پور خاطرنشان کرد: ذبح در کشتارگاه ها علاوه بر اینکه سلامت شهروندان را تضمین می کند با توجه به اینکه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در محل حضور دارند و بر فروش دام بر اساس نرخنامه نظارت می کنند از لحاظ اقتصادی برای شهروندان مقرون به صرفه است.
ابرکوه: ابتدای جاده مهرآباد
اردکان: میدان امام علی(ع)، روبرو شهرک افاغنه
بافق: کیلومتر ۲۰جاده بافق_ یزد
بهاباد: کمربندی خیابان سنگ بری قدیم
یزد: کیلومتر ۱۴ جاده یزد_ طبس
هرات: کیلومتر چهار جاده هرات- چاهک
مروست: فلکه بهشت زهرا
مهریز: روبروی بندر خشک پیشگامان
میبد: شمس آباد، جنب پارکینگ شهرداری
انتهای پیام/ غ