به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، یدالله رحمانی در حاشیه بازدید از طرحهای اشتغالزایی روستایی استان فارس، گفت: از مجموع منابع اشتغال این دو طرح، تاکنون چهار هزار و ٤٧١ طرح با اعتبار ۴۴۹ میلیارد تومانی به مرحله پرداخت رسیده است.
او با بیان اینکه تاکنون ۹۸ درصد تسهیلات مصوب طرح اشتغال پایدار روستایی در فارس پرداخت شده است، افزود: اعتبارات طرح حمایتی نیز تاکنون ۷۶ درصد جذب شده که کمیته امداد با ۸۰ درصد بیشترین میزان جذب را داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس همچنین با بیان اینکه که بانک کشاورزی، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک برای پرداخت این تسهیلات به متقاضیان در نظر گرفته شده است، اعلام کرد: بیشترین میزان پرداختی را به ترتیب صندوق کارآفرین امید با ۱۲۳ درصد اعتبارات مصوب، بانک توسعه تعاون با ۱۲۰ درصد، بانک کشاورزی با نزدیک به ۱۰۰ درصد داشته و پست بانک با ۶۲ درصد کمترین میزان پرداختی را داشته است.
رحمانی در بخشی دیگر از سخنانش به تفکیک آخرین گزارش از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و حمایتی پرادخت و ادامه داد: براساس آخرین گزارش از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی چهار هزار و ۷۳۸ طرح به اعتبار ۱۸۱۷ میلیارد تومان در کمیتههای فنی استان تصویب شده است.
او یادآور شد: اشتغالزایی که برای این طرحها پیشبینی شده ۲۸ هزار و ۱۵۴ نفر است.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه از این میان دو هزار و ۴۱۹ طرح با اشتغالزایی ۱۵ هزار و ۱۱۸ نفر و اعتبار ۴۲۳ میلیارد تومان در سیستم بانکی تصویب شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد نیز دو هزار و ۲۸۶ طرح با ۳۶۱ میلیارد تومان اعتبار در سیستم بانکی انعقاد قرار داد شده و دو هزار و ۲۵۸ طرح آن با اشتغالزایی بیش از ۱۱ هزار نفر و اعتبار ۳۳۹ میلیارد تومان به مرحله پرداخت رسیده است.
رحمانی ادامه داد: همچنین بخشی از منابع این طرح برای طرحهای حمایتی اختصاص یافته که از طریق دستگاههای های حمایتی مثل کمیته امداد، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی مدیریت و پیگیری شده است.
به گفته او، براساس آخرین گزارشها دو هزار و ۲۱۳ طرح با اشتغالزایی دو هزار و ۵۷۵ نفر و اعتبار ۱۰۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از طریق این دستگاههای اجرایی به مرحله پرداخت رسیده است.
معاون هماهنگی امورر اقتصادی استانداری فارس یادآور شد: برای رصد این تسهیلات کمیته نظارت در استان و شهرستانها تشکیل شده است و گزارشهایی که تاکنون ارائه شده نشاندهنده این است که در جذب منابع این طرحها کمترین انحراف را داشتهایم.
رحمانی به راهاندازی میز عراق در استانداری فارس هم اشاره و بیان کرد: بازار این کشور فرصت مناسبی برای صادرکنندگان استان خواهد بود.
او در توجیه چرایی گفته فوق افزود: با توجه به قابلیتهای فارس در بحث خدمات فنی و مهندسی علاوه بر صادرات کالا، در بحث صادرات خدمات فنی و مهندسی نیز میتوان سهم عمدهای در بازسازی کشور عراق داشته باشیم.
معاون هماهنگی امورر اقتصادی استانداری فارس ادامه داد: البته پیش از میز صادرات خدمات فنی و مهندسی با مسئولیت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نیز راهاندازی شده است.
رحمانی تصریح کرد: میز عراق نیز به زودی در استانداری راهاندازی و صادرات محصولات فارس به این کشور در دستور کار قرار میگیرد.
انتهای پیام/م