او ادامه داد: نرخ رشد اعتبارات پژوهشی جهاد به ۴۷ درصد رسیده است. در حوزه مقالات تاکنون ۶۰۳ مقاله خارجی چاپ کرده ایم که در این زمینه رشد ۱۲ درصدی داشته ایم.
طیبی تصریح کرد: سال ۹۲ ماموریت جهاد در نقشه جامع علمی کشور ابلاغ شد و پارسال در آبان ۹۷ دستاوردهای فناورانه جهاد به مقام معظم رهبری ارائه شد و حاصل این دیدارها منجر به دیدار با وزرای مختلف و عقد قرارداد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی گفت: جهاد توانایی ساخت موتورهای الکترونیکی را داشت و اکنون قرارداد این موتورها درحال تدوین است، دانش ساخت بسیاری از فناوریها به دست آمده و مسئولیت کنترل رانش یک واگن کاملا ایرانی توسط جهاد دانشگاهی انجام میشود.
بیشتر بخوانید: بیش از ۷۰۰ شرکت فناور، تحت پوشش جهاد دانشگاهی است
او درباره بودجه بیان کرد: از سوی صندوق توسعه ملی مبلغ ۱۵ میلیون یورو به جهاد داده شده و با معاونت علمی توافقی برای پیشبرد برنامههای فناورانه حاصل شده است.
طیبی با بیان اینکه باید به توان داخل اعتماد کرد، گفت: اگر قرار است طراحی و ساخت سیستم ریلی به نهادی واگذار شود باید این واگذاری به کل سیستم و پاسخگویی توسط یک سازمان باشد.
او درباره مشاغل خانگی بیان کرد: این طرح ابتدا مشاغل خانگی هر شهر را شناسایی میکند و اگر نیاز به منابع مالی باشد محصول و خدمات تهیه میشود و در نهایت افراد را به بازار کار وصل میکند.
رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: طرح توانمندسازی زنان خانوار در ۲۳ استان با همکاری جهاد دانشگاهی، معاونت امور بانوان رئیس جمهور و وزارت تعاون انجام شده است.
طیبی ادامه داد: برای آموزش ۱۶ هزار سرباز طرحی را راه اندازی کرده ایم، همچنین برگزاری ۱۳ رویداد استارت آپی از جمله برنامههای ما بوده است البته در حوزه آموزشی سعی کرده ایم که به سمت توسعه حرکت کنیم.
او درباره مرکز آموزش رویان بیان کرد: به زودی مرکز آموزشی رویان برای آموزش هرچه بهتر به دانشجویان راه اندازی میشود.
انتهای پیام/