رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا از آغاز برداشت انگور وحشی از تاکستان‌های طبیعی منطقه حفاظت شده شیمبار این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی یوسفی رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا گفت: تقریبا حدود ۷۰۰هکتار از تالاب شیمبار به تاکستان اختصاص دارد که کار برداشت انگور وحشی در این منطقه آغاز شد.

او افزود: انگور شیمبار کاملا ارگانیک و از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است که برداشت این محصول توسط افراد بومی انجام می‌شود.

یوسفی ادامه داد: معمولا از نیمه اول مردادماه برداشت این محصول آغازمی شود و تا اوایل شهریور به طول می‌انجامد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا عنوان کرد: تالاب شیمبار یکی از بزرگ‌ترین تاکستان‌های طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونه‌های مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار و معاش مردم منطقه دارد.

این مقام مسئول در خصوص منطقه شیمبار گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر بفرد منطقه حفاظت شده شیمبار وجود تالاب شیمبار در محدوده منطقه در دره ارتفاعات دلا، تاراز، منار، لیله و... است.منطقه شیمبار یکی از صد نقطه دیدنی کشور است که در چهار فصل گردشگرپذیر است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.