به گزارش
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین نشست مشترک دبیران استانی و اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مدیران با حضور سید مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
سید مرتضی نبوی در ابتدای این نشست با اشاره به ساختار بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: هدف گذاری انجام شده برای ایجاد تمدن نوین اسلامی که توسط مقام معظم رهبری صورت گرفته بسیار با اهمیت است چرا که این تمدن اسلامی موجب ایجاد آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظما خواهد شد.
وی افزود: تمدن اولیه اسلام با آمدن دین الهی توسط حضرت محمد (ص) شکل گرفته و قرنها این تمدن درخشان ادامه داشته است و بسیاری از پیشرفتهای غرب ناشی از اسلام عزیز بوده است؛ لذا وجود دوران طلایی تمدن اسلامی غیر قابل انکار است. مرکز آن تمدن اسلامی نیز ایران بوده و با توجه به اینکه ایران پیش از اسلام نیز موحد بوده و سابقه توحیدی داشته، پذیرش دین اسلام سادهتر بوده، اما در مقابل سابقه کشور مصر حکایت از این دارد که این کشور پیشتر فرعونی و طاغوتی بوده و با آمدن دین خاتم تغییرات بسیاری برای مطابقت با اسلام باید صورت میگرفته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: از نظر مقام معظم رهبری ۵ مرحله برای تشکیل تمدن اسلامی باید طی شود مرحله نخست انقلاب اسلامی است که این انقلاب با رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و پیروز شد. مرحله دوم آن شکل گیری نظام اسلامی است که با تدوین قانون اساسی صورت گرفت و جمهوری اسلامی ایجاد شد. مرحله بعدی شکل گیری دولت اسلامی است بدین معنی که مدیران ارشد نیز دارای تربیت و خواستگاه اسلامی باشند. مرحله دیگر رسیدن به کشور اسلامی است که به معنی اسلامی شدن تمام جوانب و اصلاح تمام روابط اجتماعی، از جمله روابط دولت با ملت و بالعکس میباشد؛ و مرحله آخر تشکیل تمدن نوین اسلامی است.
وی افزود: ما در مرحله تشکیل دولت اسلامی هستیم و باید برای محقق شدن آن تلاش کنیم. رهبری در این رابطه بر روی موضوعاتی تاکید دارند از جمله این توصیهها بحث علم و دانش است که زمینه ساز قدرت و عزت است. توصیه دیگر ایشان بر روی عدالت و مبارزه و فساد است که بحث محرومیت زدایی و کاهش فاصله طبقاتی را شامل میشود و مورد دیگر موضوع اخلاق و معنویت است.
نبوی خاطرنشان کرد: از توصیههای دیگر ایشان میتوان به مواردی همچون عزت ملی و اقتصاد اشاره کرد. ایشان در مورد چالشهای اقتصادی بر روی عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریتی تاکید دارند. تعارضاتی که بین قوانین وجود دارد از جمله مشکلاتی است که باید برطرف شود و اخیرا در جلسه سران سه قوه برای تنقیح قوانین فعالیتهایی صورت گرفته است. یکی از راه حلهای تنقیح قوانین و اصلاح ساختاری ایجاد دولت الکترونیک یکپارچه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در بسیاری از ساختارهای حکومتی در دولت الکترونیک و خدمات مبتنی بر آن اقدامات موثری انجام شده، اما هنوز به روال سابق با مراجعین برخورد میشود. لازمه مدیریت امروز استفاده از فناوری روز و آی تی است. هر چه برای انجام امور کاری به فناوری نزدیکتر شویم موفقتر خواهیم بود. امروز تحول اصلی در مدیریت مساوی با استفاده صحیح از آی تی است. از دیگر راه حلهای قابل دسترس در کشور حمایت از فعالیتهای مبتنی بر دانش یا همان دانش بنیانی است.
در پایان نبوی با اشاره به نگاه رهبر معظم انقلاب به جوانان به عنوان راه حل مشکلات کشور، افزود: انتقال تجربیات به جوانان و استفاده از ظرفیت آنان متاسفانه با تاخیر روبرو بوده است و متاسفانه ابزار آن هم موجود نبود، اما امروز تشکیلات به عنوان فضایی که جوانان را برای قبول مسئولیتهای آینده آماده کند بسیار کارآمد و لازم است. البته جوانانی مدنظر رهبر انقلاب هستند که دانا و مومن باشند. در عرصه توانمندسازی جوانان و استارتاپها فعالیت شتابدهندهها بسیار مهم و حیاتی است، البته مسلما این اقدام همانند هر سرمایه گذاری دارای ریسک بوده، اما انجام آن ثمرات فراوان دارد. ما در حال گذار از سیستم مدیریت سنتی به تسلط کامل فناوری اطلاعات بر مدیریتها هستیم و امیدواریم این برزخ موجود سریعا توسط نهادها طی شود.
در ادامه این نشست دبیران استانی جامعه اسلامی مدیران با بیان گزارشاتی از استانهای خود به بیان دیدگاههای خود در رابطه با مسائل روز پرداختند. در پایان ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران، انتخابات مجلس پیش رو را با اهمیت توصیف کرده و از تمام واحدهای مربوطه برای کمک به برگزاری پرشکوه و تلاش در جهت انتخاب شایستهترین فرد در هر حوزه انتخابیه دعوت بعمل آوردند.
انتهای پیام/