مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان گفت:کار برداشت خرما در شهرستان با خرمای ربی در نیمه اول مردادماه در بخش جالق آغاز شده وبا برداشت رقم دیر رس ماکیلی و هلیله در آبانماه به اتمام میرسد.

خرمای ربی ارگانیک سراوان شهرت جهانی داردشیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان در آغاز فصل برداشت خرما از ۱۱هزار و۷۸۲هکتار از نخلستان ها‌ی شهرستان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: کار برداشت خرما در شهرستان با خرمای ربی در نیمه اول مردادماه در بخش جالق آغاز شده وبا برداشت رقم دیر رس ماکیلی و هلیله در آبانماه به اتمام میرسد.

او افزود: نخل کاران از سطح ۱۱هزار و۲۸۰هکتار خرمای دیم وآبی شهرستان بیش از ۳۸هزارو۱۷۰تن انواع خرما برداشت وروانه بازار‌های داخلی و خارجی می‌ کنند.

شیرزاد کمالی افزود: خرمای ربی در سطح ۸هزارو ۳۱هکتار وخرما مضافتی در سطح ۳هزار هکتار بیشترین سطح زیر کشت نخلستان ها‌ی شهرستان را به خود اختصاص داده و۸۵۱هکتار نیز زیر کشت سایر ارقام شامل رنگنو، پپو، پیمازو، ماکیلی و... است.

او تصریح کرد: خرمای ربی سراوان بدلیل ارگانیک بودن مهمترین محصول صادراتی منطقه است که طی سال‌های گذشته به کشور‌های اروپایی صادر شده است.

کمالی اذعان داشت: تاکنون ۶۰۰هکتار از نخلستان ها‌ی خرمای دیم منطقه مک سوخته موفق به اخذ گواهی خرمای ارگانیک از شرکت سرس آلمان شده  است.

 از کل سطح نخلستان ها‌ی شهرستان ۷۰۳۱هکتار دیم و۴۸۵۱هکتار آبی است.

انتهی پیام/ع

برداشت خرما در سراوان 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.