به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محسن مهدوی مدیر امور زراعت اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برداشت محصول سیر از سطح ۲۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شد.
او پیش بینی کرد: امسال از هر هکتار ۱۲ تن سیر برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
مهدوی اضافه کرد: محصول تولیدی این شهرستان همه ساله علاوه بر تأمین نیاز استان به سایر استانهای همجوار نیز ارسال میشود.
او ادامه داد: سیر تولیدی در این شهرستان به دلیل برخورداری از طعم، عطر و کیفیت بسیار مطلوب امکان صادرات به کشورهای خارجی را دارد.
بن از شهرستانهای چهارمحال و بختیاری میباشد که مرکز آن (شهر بن) در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرکرد مرکز استان قرار دارد.
انتهای پیام/ف